Χίλιες… και βάλε ευχές για το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Χίλιες… και βάλε ευχές για το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Xριστουγεννιάτικες ευχές μοίρασε χθες το βράδυ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος κάλεσε στο γραφείο του φίλους και γνωστούς για να τους ευχηθεί για τις γιορτές.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο υπουργός Ναυτιλίας περνά πολλές ώρες στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Γενναδίου, το οποίο αποκαλεί «σπίτι του». Οι πόρτες του γραφείου άνοιξαν από νωρίς και η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, καθώς σχημάτιζαν ουρές μέχρι την οδό Ακαδημίας. 

Από τα «πηγαδάκια» δεν έλειψαν και οι συζητήσεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ως καλός οικοδεσπότης, χαιρέτησε τον καθένα ξεχωριστά και άκουσε τις απόψεις τους για τα προβλήματα της καθημερινότητας. 

«Αποτελεί εθνικό στοίχημα για όλους μας να πρυτανεύσει η συναίνεση και η ομαλότητα», έλεγε διαρκώς σε όσους εξέφραζαν την αγωνία τους για τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης, λόγω της πολιτικής όξυνσης των τελευταίων ημερών.

Εντύπωση στους παρευρισκόμενους προκάλεσε το γεγονός ότι ο υπουργός Ναυτιλίας τους αποκαλούσε όλους με το μικρό τους όνομα, δίνοντας 1000 -και βάλε- ευχές στον καθένα ξεχωριστά. 

Όπως αποδεικνύει ο κ. Βαρβιτσιώτης, οι σχέσεις αντέχουν στο χρόνο, πράγμα που φαίνεται να έχει κερίσει στη Β’ Αθήνας.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο