Άδεια έδρανα λόγω τριημέρου- Ακυρώθηκαν οι επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή

Άδεια έδρανα λόγω τριημέρου- Ακυρώθηκαν οι επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή

Ερημιά επικρατούσε σήμερα το πρωί στα υπουργικά έδρανα της Βουλής, αν και ήταν προγραμματισμένες να συζητηθούν δέκα επίκαιρες ερωτήσεις. 

Ο κ. Κακλαμάνης, ο οποίος προήδρευε την ώρα της έναρξης του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ανέγνωσε τον κατάλογο των ερωτήσεων, που δεν συζητήθηκαν, κάνοντας και αναφορά στους λόγους που επικαλέστηκαν οι υπουργοί για την αιτιολόγηση της απουσίας τους και ακύρωσε την διαδικασία.

Επτά επίκαιρες ερωτήσεις και δύο αναφορές - ερωτήσεις, που απευθύνονται στον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ακυρώθηκαν λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού του κ. Λαφαζάνη.

Η επίκαιρη ερώτηση που απευθύνονταν προς τον υπουργό Επικρατείας (σχετικά με την προσφυγή στη δικαιοσύνη των τηλεοπτικών σταθμών για τις αποφάσεις του υπουργού Επικρατείας με βάση τις οποίες τους επιβλήθηκαν αναδρομικά τέλη χρήσης συχνοτήτων) διαγράφηκε λόγω συμμετοχής του κ. Παππά στην εν εξελίξει διαπραγμάτευση.

«Θα το κάνω το σχόλιο, όμως. Με ακούει και η πρόεδρος της Βουλής, η οποία ξέρω τι θα κάνει. Τα ταξίδια, δεν προγραμματίζονται λίγες μέρες πριν» είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο