Μπουτάρης για τον καστανά: Μόνος του λιποθύμησε, πρέπει να γίνει ηθοποιός!

Μπουτάρης για τον καστανά: Μόνος του λιποθύμησε, πρέπει να γίνει ηθοποιός!

Σε ένα σχόλιο που σίγουρα θα προκαλέσει συζητήσεις προχώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αναφερόμενος στον καστανά της πλατείας Αριστοτέλους που συνελήφθη την Παρασκευή.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο πωλητή «θεατρίνο», και τόνισε πως είναι καθ' έξιν παράνομος:

Αυτόν τον άνθρωπο τον γνωρίζετε. Έχει έρθει πολλές φορές στις συνεδριάσεις, έχει λιποθυμήσει, έχει πει διάφορα. Είναι καθ' έξιν παράνομος, είναι όπως οι ναρκομανείς. Έχει μια άδεια για να πουλάει τα κάστανά του κι αυτός αλλάζει συνεχώς σημεία, γίνεται δηλαδή πλανόδιος πωλητής και γι' αυτό χρειάζεται διαφορετική άδεια, που δίδεται από την Περιφέρεια.

Σχετικά με το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι το συγκεκριμένο απόγευμα, η αστυνομία διενεργούσε ελέγχους σε όλους τους μικροπωλητές που βρισκόταν στην πλατεία Αριστοτέλους, μεταξύ των οποίων και στον συγκεκριμένο καστανά. «Αυτός δεν έδωσε την άδειά του. Λιποθύμησε δήθεν από την ταραχή του. Αυτός πρέπει να πιάσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Δεν τον χτύπησε κανείς. Η αστυνομία δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συνέβη. Έκανε τη δουλειά της και μάλιστα συνέλαβε πέντε μικροπωλητές που δεν είχαν άδεια» είπε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο