Έφαγαν μαζί Σαμαράς - Κατάινεν

Έφαγαν μαζί Σαμαράς - Κατάινεν

Ακέραιες κρατά τις σχέσεις που είχε ως πρωθυπουργός με τους ευρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους, ο Αντώνης Σαμαράς. Εκτός απο την ανοικτή γραμμή που έχει έκ του μακρόθεν, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ διατηρεί τις επαφές του και οταν κάποιος απο αυτούς βρίσκεται στην Ελλαδα για επίσημη επισκεψη. 

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newpost.gr, ο κ. Σαμαράς συνέφαγε χθες το βράδυ με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν υπεύθυνο για θέματα Εργασίας, Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Ανταγωνιστικότητας, Γίρκι Κατάινεν

Το δείπνο έγινε στο roof-garden κεντρικού ξενοδοχείου της πλατείας Συντάγματος και στο τραπέζι βρέθηκαν εκτός απο τις εσωτερικές εξελίξεις και τα ζητήματα οικονομίας, η πορεία της Ευρώπης και οι νέοι συσχετισμοί στο εσωτερικό της Ένωσης. 

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδιας και νυν αντιπρόεδρος της Επιτροπής, δεν είναι ο μόνος που επισκέπτεται τη χωρα μας και συναντάται με τον κ. Σαμάρα, καθώς το ίδιο έπραξαν και ο πρόεδρος της Αιγύπτου, αλλα και ο έτερος αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, υπεύθυνος για το ευρώ και τον κοινωνικό διάλογο.

Π.Ρ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο