Πώς σχολιάζει η ΝΔ τη φράση του Τσίπρα με τον Μάο

Πώς σχολιάζει η ΝΔ τη φράση του Τσίπρα με τον Μάο

Με σκληρή γλώσσα σχολιάζουν από τη Νέα Δημοκρατία τη φράση «Μεγάλη αναστάτωση, θαυμάσια κατάσταση» του Μάο, που φέρεται να χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας σε συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους για τον εκλογικό νόμο και την απλή αναλογική, στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Κίνα.

Οπως δήλωσε στους πολιτικούς συντάκτες ο Γιώργος Κουμουτσάκος μετά το briefing, «αυτο ειναι πάρα πολυ σοβαρό. Δείχνει τη διαλυτική αντίληψη που έχουν για πολυ σοβαρά θέματα στη χωρα. Μόνο κριτήριο της πολιτικής του ειναι ο καιροσκοπισμός και τίποτε άλλο».

Σχετικά με το σχέδιο Β και τις αποκαλύψεις Γκάλμπρεϊθ, ανώτατη πηγή της Συγγρού σημείωνε δηκτικά πως από  ‎τη στιγμή που το Μαξίμου έχει πάρει αποστάσεις από τα όσα καταγγέλλονται δεν υπάρχει λόγος να μην παραστούν τα στελέχη του στην Εξεταστική.

Παράλληλα, ερωτηθείσα η ίδια πηγή για το αν θα έπρεπε να παρέμβει η δικαιοσύνη, απάντησε πως ‎«η δικαιοσύνη θα μπορούσε να παρέμβει παράλληλα με την πολιτική διαδικασία, δεδομένου ότι στο παρελθόν έχει παρέμβει και για μικρότερες και λιγότερο σημαντικές υποθέσεις».
 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο