Ο Αβραμόπουλος είχε προειδοποιήσει τον Μουζάλα για τα θέματα ασφαλείας στη Χίο

Ο Αβραμόπουλος είχε προειδοποιήσει τον Μουζάλα για τα θέματα ασφαλείας στη Χίο

Αναφορά στις εικόνες-ντροπής που έλαβαν χώρο στο κέντρο φιλοξενίας της Χίου έκανε ο δημοσιογράφος, Τάκης Χατζής στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη.

«Πρόκειται για ανθρώπους σε ομηρία» δήλωσε ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος στους μετανάστες αλλά και στους κατοίκους της περιοχής, υπενθυμίζοντας την επιστολή του Επίτροπου για θέματα Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλου στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα η οποία αφορούσε θέματα ασφάλειας της περιοχής , χωρίς ωστόσο να λάβει απάντηση από τον αρμόδιο υπουργό.

Σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος ενημέρωσε ότι παρόλο υπήρξε οικονομική βοήθεια από την Ευρώπη σε ότι αφορά το ζήτημα του μεταναστευτικού, τα χρήματα αυτά δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ για την εξεύρεση λύσης του επίμαχου θέματος , αντ’ αυτού μερικοί «γάτοι» όπως ακριβώς αναφέρει ο κ. Χατζής που καταχράζονται  τα λεφτά που στέλνει η Ε.Ε, αφήνοντας στο «έλεος του Θεού» τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος επισήμανε και την ύπαρξη ενός νέου προβλήματος που αναμένεται να προκαλέσει «έκρηξη» στη περιοχή και αυτό είναι αύξηση του ακριοδεξιού ρεύματος, καθότι τόσο η Χρυσή Αυγή, όσο και άλλες ακροδεξιές οργανώσεις βρίσκουν «ελεύθερο» το έδαφος για να δράσουν ανενόχλητοι.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο