Βάσω: «Άι στο διάολο ρε μ...» - Κεφαλογιάννης: «Φύγε μην σε πλακώσω»


Καυγάς εκτός ορίων ξέσπασε μεταξύ της Βάσως Παπανδρέου και του Μανώλη Κεφαλογιάννη μόλις τελείωσε η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής. Οι αναφορές του για τις ευθύνες της ΝΔ προκάλεσαν ηχηρή αντίδραση του κ.Κεφαλογιάννη και ο καυγάς άναψε.
Ο επίμαχος διάλογος:

Mανώλης Κεφαλογιάννης: Θα γίνετε ποτέ προεδρος στη επιτροπή;

Βάσω Παπανδρέου: Με τραμπούκους σαν εσένα δεν μπορώ να γίνω. Κανείς δεν σας ακούσει και δεν σας παίρνει στα σοβαρά.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Έχετε απωλέσει τη σοβαρότητά σας και αν δεν μπορείτε να φύγετε από το έδρανο του προέδρου και να προεδρεύσει άλλος. Να είστε σοβαρή και όχι η Βάσω Παπανδρέου.

Βάσω Παπανδρέου: Ο κ. Κεφαλογιάννης αυτοχαρακτηρίζεται τραμπούκος.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Να σταματήσετε να φέρεστε ανοήτως, είστε η χειρότερη πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων.

Βάσω Παπανδρέου: Δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί του κ.Κεφαλογιάννη.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ούτε εμένα με ενδιαφέρει η ύπαρξή σας, δεν σας υπολογίζω καθόλου και δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχετε.

Μάλιστα λίγο αργότερα, ο κ. Κεφαλογιάννης επετέθη εκ νέου στην κ. Παπανδρέου και της είπε: «Δεν είναι δυνατόν να λέει η πρόεδρος σε μένα «δεν πας στο διάολο ρε μ...». Φράση που αν και δεν ακούστηκε, τουλάχιστον από μικροφώνου, να έχει πει η κ. Παπανδρέου η ίδια επιβεβαιώνει ότι την είπε ως απάντηση στη φράση του κ. Κεφαλογιάννη: «Φύγε, μην σε πλακώσω».

Η συνεδριαση διεκόπη για 10 λεπτα και όταν άρχισε ξανά η κ. Παπανδρεου τόνισε ότι δεν θα ξαναανεχτεί απειλές και τσαμπουκάδες από τον κ. Κεφαλογιάννη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο