Έμφραγμα υπέστη ο Γιώργος Γλυνός από την πίεση των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες


Έμφραγμα υπέστη ο Γιώργος Γλυνός, σύμβουλος του πρωθυπουργού σε ευρωπαΪκά θέματα και επικεφαλής από ελληνικής πλευράς της «ομάδας Μπαρόζο», κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο  Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής. Όπως δήλωσε ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Γλυνός πιέστηκε από τις έντονες διαπραγματεύσεις με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η υγεία του. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον πρωθυπουργό, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Προβλήματα υγείας αντιμετώπισε ακόμη ένας στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου.  Ο Γιάννης Ζανιάς (φώτο δεξιά), επίσης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου δέχθηκε τις περιποιήσεις των γιατρών μετά το τέλος της πρώτης Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών, την περασμένη Κυριακή. Ο κ. Ζανιάς ένιωσε έντονη δυσφορία, βάρος στο στήθος και ανέβασε πίεση. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει κρίση άγχους εξαιτίας των δραματικών στιγμών.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για την υποστήριξη και την μάχη που έδωσαν για τη διάσωση της χώρας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο