Ψινάκης - Τρύφωνας προαλείφονται για υπουργοί


Νέες διαροοές έχουμε τα τελευταία λεπτά σχετικά με τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης όπως αναφέρουν κύκλοι και πολλά non papers που ήρθαν στα  χέρια μας ο Τρύφων Σαμαράς και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Ηλίας Ψινάκης θα είναι τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το κ. Βενιζέλο εφόσον γίνει πρωθυπουργός. Πληροφορίες από το χώρο της κομμωτικής αναφέρουν ότι ο κ. Σαμαράς ο Τρύφων έκανε ειδική επικοινωνία με Βενιζέλο Βαγγέλη κατά την οποία του είπε «Βαγγέλλη, στο κούρεμα σκίιιιιζω». Την ίδια ώρα ο κ. Σαμαράς συγκινημένος από την μέγαλη αποδοχή που είχε ένιωσε κραδασμούς στον εσωτερικό του κόσμο κι άρχισε να διαρρέει την πληροφορία.

Ο κ. Ψινάκης στο μεταξύ, ναι μεν έχει αποδεχτεί την πρόταση αλλά έχει θέσει και τους δικούς του όρους (με την καλή έννοια). Ο δημοτικός σύμβουλος δεν θέλει να σκύψουμε το... κεφάλι στους Γερμανούς άλλωστε είναι γνωστές οι άλλου τύπου εθνοτικές προτιμήσεις του. Με λίγα λόγια προτιμά τη φινέτσα των Ιταλών. 

Τόσο ο χώρος του Lifestyle όσο και ο χώρος των κομμωτηρίων νιώθει δικαίωση για τις τελευταίες εξελίξεις. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται...

Ρούλα Κούλα  

ΥΓ Αγαπητοί αναγνώστες δεν αντέχουμε άλλο...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο