Από πέρυσι η απόφαση του – τότε - κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας. Στις 10 Δεκεμβρίου 2014, για την ακρίβεια. Τότε μας την κοινοποίησε. Και δεσμεύτηκε, μάλιστα. On air, που λέμε. Απαντώντας σε ερώτηση ακροατή της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real Fm. Εάν τήρησε τη δέσμευσή του αυτή, θα το κρίνετε εσείς. Εμείς, απλώς θα σας μεταφέρουμε ήχο και λόγια από τον απολαυστικό διάλογο:

«Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ερώτηση ακροατή. Του Μήτσου, εδώ, τακτικού ακροατή. Δεν κουράστηκε, μου λέει, ρώτα τον κύριο Γεωργιάδη, δεν κουράστηκε η κυβέρνηση να παίζει με τον φόβο; Και να μην εμπνέει ελπίδα στον κόσμο;

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Κοίταξε, είναι μια κριτική που την έχουν κάνει πολύ συχνά και σε μένα. Προσωπικά, εννοώ. Και την ακούω ως κριτική. Αλλά, ξέρετε – πείτε του κυρίου Μήτσου – όταν χρεοκοπήσαμε στις 6 Μαΐου του 2010, μία κριτική που έκανε και ο κύριος Μήτσος, είμαι βέβαιος, και πολλοί άλλοι, είναι: πότε οι πολιτικοί μας μας είπανε ότι κάποτε θα χρεοκοπήσουμε επειδή παίρναμε δανεικά; Λοιπόν, εγώ, έκτοτε αποφάσισα, κύριε Μήτσο, να μην λέω ψέματα στον κόσμο. Ναι, αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα χρεοκοπήσουμε. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Είναι πολύ απλό.

Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ναι, είναι πολύ βαρύ αυτό που λέτε.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ε, είναι πολύ απλό όμως. Τι να κάνουμε; Μετά από μένα το είπε η Capital, το είπε η Bank of America, το είπαν οι New York Times, το είπε η Wall Street Journal, το είπαν σήμερα οι Financial Times. Ε, κάποια στιγμή πρέπει να έχουμε και ανοιχτά αυτιά να καταλαβαίνουμε τι μας λένε».

Ακούστε το ηχητικό