Μιλάμε για πολύ αίμα. Ένα χρόνο, τώρα, που συγκρούονται οι ριζοσπάστες της αριστεράς με το "οικονομικό κατεστημένο", κοκκίνισε η χώρα. Άσε που φράκαραν τα κρατικά ταμεία από τις πληρωμές εκείνων "που έπιναν το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού τόσα χρόνια". Και να πεις ότι δεν τους είχε προειδοποιήσει ο σημερινός υφυπουργός Αθλητισμού;

Ξεκάθαρος ήταν ο Ζακύνθιος βουλευτής, μιλώντας, στην εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1" στις 19 Ιανουαρίου 2015:

"Εμείς, αυτό που λέμε, εμείς, αυτό θα τηρήσουμε". "Τα συμφέροντα" δεν τον άκουσαν. Και χτυπάνε, τώρα, τα κεφάλια τους, χάνοντας τα "ακίνητα στο Λονδίνο", τα "σκάφη στην Ολλανδία" και τις "καταθέσεις στην Ελβετία". Καλά να πάθουν…

«Εμείς δεν είμαστε και κατά των ιδιωτικών επενδύσεων. Να έρθουν εδώ να επενδύσουν. Αλλά, να επενδύσουν με γνώμονα την εργατική νομοθεσία και την προστασία του περιβάλλοντος και να επενδύσουν πραγματικά. Επένδυση, δεν είναι να παίρνεις "μπιτ παρά" τη ΔΕΗ, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια. 
Εμείς δεν είπαμε ποτέ "λεφτά υπάρχουν". Εμείς, λέμε, για να βρεθούν τα χρήματα, πρέπει να έρθουμε σε σύγκρουση με αυτό το οικονομικό κατεστημένο, το οποίο υπάρχει στη χώρα. Αυτό, εμείς λέμε. Και, αυτή η σύγκρουση, δεν είναι ένας δρόμος ανοιχτός. Είναι μία σύγκρουση που θέλει την υποστήριξη του ελληνικού λαού. Θα τα βάλουμε με τα συμφέροντα και θα πληρώσουν αυτοί που έπιναν το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, τόσα χρόνια. Και τα κάνανε, ακίνητα στο Λονδίνο, σκάφη στην Ολλανδία, καταθέσεις στην Ελβετία. Αυτοί θα πληρώσουνε. 
Εμείς, αυτό που λέμε, εμείς, αυτό θα τηρήσουμε.
Εμείς, κύριε Παπαδάκη, είμαστε απόλυτα ειλικρινείς. Ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ειλικρινής. Θα ψηφίσει για την αυτοδυναμία, για πολιτική σταθερότητα».

 Ακούστε το ηχητικό