ΕΛΛΑΔΑ

Χώρισε και κάνει διακοπές στα Χανιά ο σουηδός πρωθυπουργός

Δημοσίευση 13 Ιουλίου 2012, 11:28 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Χώρισε και κάνει διακοπές στα Χανιά ο σουηδός πρωθυπουργός
Facebook Twitter Whatsapp
Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και αναχώρησε για διακοπές στα Χανιά. Ο λόγος για τον πρωθυπουργό της Σουηδίας κ. Φρέντρικ Ράινφελντ ο οποίος βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στα Χανιά για τις καλοκαιρινές του διακοπές καθώς φαίνεται πως ήθελε να δει και ο ίδιος απο κοντά τον τόπο που προτιμούν για τις διακοπές τους χιλιάδες συμπατριώτες του.  
Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και αναχώρησε για διακοπές στα Χανιά. Ο λόγος για τον πρωθυπουργό της Σουηδίας κ. Φρέντρικ Ράινφελντ ο οποίος βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στα Χανιά για τις καλοκαιρινές του διακοπές καθώς φαίνεται πως ήθελε να δει και ο ίδιος απο κοντά τον τόπο που προτιμούν για τις διακοπές τους χιλιάδες συμπατριώτες του.   Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο σουηδός πρωθυπουργός βρέθηκε στο αεροδρόμιο των Χανίων, συνοδευόμενος απο δύο σωματοφύλακες.

Αμέσως επιβιβάστηκε σε βαν και πήγε σε ξενοδοχείο στο Γεράνι του δήμου Πλατανιά, όπου θα διαμείνει για αρκετές ημέρες.  

Να σημειωθεί πως μόλις την Τετάρτη, το γραφείο του πρωθυπουργού της Σουηδίας ανακοίνωσε ότι ο κ.Ράινφελντ υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου καθώς τον περασμένο Μάρτιο χώρισε απο την σύζυγό του, έπειτα απο 20 χρόνια έγγαμου βίου και ενώ έχουν τρία παιδιά.  

Η προτίμηση του κ. Ράινφελντ στην Κρήτη και ειδικά στα Χανιά, αναμένεται να στείλει και ένα μήνυμα σε όλους όσοι σκορπίζουν φήμες και ανησυχίες για τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα.