current views are: 1

27 Απριλίου 2013
Δημοσίευση05:34

Εμφύλιος για τη «μαύρη τρύπα» του ΠΑΣΟΚ

Ανοιχτό πόλεμο με το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου είναι σαφές ότι έχει κηρύξει η ηγεσία του κόμματος. 


Δημοσίευση 05:34’
αρθρο-newpost

Ανοιχτό πόλεμο με το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου είναι σαφές ότι έχει κηρύξει η ηγεσία του κόμματος. 


Ανοιχτό πόλεμο με το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου είναι σαφές ότι έχει κηρύξει η ηγεσία του κόμματος. 

Αρχικώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος άφησε αιχμές για τον πρώην πρωθυπουργό σε κομματική συνεδρίαση  κατηγορώντας τον παρουσία τουλάχιστον 50 στελεχών ότι έκανε του κεφαλιού του στο θέμα της προανακριτικής για την λίστα Λαγκάρντ αρνούμενος να παραστεί στην επιτροπή και επιλέγοντας να καταθέσει με υπόμνημα.


Στην ίδια συνεδρίαση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε υπαινικτικά και για τα οικονομικά του κόμματος επί αρχηγίας Παπανδρέου και μάλιστα αναφέρθηκε στο βάρος της …μαύρης τρύπας που κληρονόμησε λέγοντας ότι αισθάνεται πως φόρεσε τον χιτώνα που βούτηξε η Διηάνειρα στο δηλητηριώδες αίμα του Νέσσου…


Το ΠΑΣΟΚ χθες διέψευσε ότι έχει παραλάβει τα στοιχεία του πορίσματος του διαχειριστικού ελέγχου που έχει αναθέσει ήδη από το περασμένο καλοκαίρι σε έξι διεθνείς ελεγκτικές εταιρίες. Είναι όμως εντυπωσιακό ότι δεν διέψευσε το περιεχόμενο συγκεκριμένου δημοσιεύματος το οποίο ευθέως αναφέρει ότι κατά την περίοδο 2004-2010 η μαύρη τρύπα υπερβαίνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ! Ουσιαστικά το πόρισμα κάνει λόγο για σπατάλες και αναίτιες δαπάνες που γίνονταν επί προεδρίας Γ. Παπανδρέου και μάλιστα φωτογραφίζει και στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού ότι έβαζαν υπογραφές για έξοδα σε ανεπίσημα παραστατικά.


Το θέμα, όπως άνοιξε, έχει προκαλέσει πάντως αναστάτωση στην Ιπποκράτους. Πολλά στελέχη του κόμματος διαφωνούν με την ανακίνηση ενός τέτοιου θέματος την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να βρει τον βηματισμό του και θεωρούν ότι όλα τα εσωκομματικά προκαλούν ζημιά.


Ήδη την περασμένη εβδομάδα όταν τα βέλη του κ. Βενιζέλου έπιασαν τον Γ. Παπανδρέου υπήρξε εντονότατο διάβημα διαμαρτυρίας προς την Ιπποκράτους από συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού που ζητούσαν εξηγήσεις για την επίθεση…

Άρτεμις Παραδείσου


σχετικα αρθρα