current views are: 1

28 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση03:34

Καρίμα Ελ Μαχρούκ ή Ρούμπι: Η μοιραία Μαροκινή που σημάδεψε τον Μπερλουσκόνι!

Στο τελευταίο δικαστήριο, οι Ιταλοί δεν είχαν την ευχαρίστηση να απολαύσουν ένα από τα πολλά πρόσωπα της Ρούμπι, της πέτρας του μεγάλου σκανδάλου, της Μαροκινής Καρίμα Ελ Μαχρούγκ.

Δημοσίευση 03:34’
αρθρο-newpost

Στο τελευταίο δικαστήριο, οι Ιταλοί δεν είχαν την ευχαρίστηση να απολαύσουν ένα από τα πολλά πρόσωπα της Ρούμπι, της πέτρας του μεγάλου σκανδάλου, της Μαροκινής Καρίμα Ελ Μαχρούγκ.

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Στο τελευταίο δικαστήριο, οι Ιταλοί δεν είχαν την ευχαρίστηση να απολαύσουν ένα από τα πολλά πρόσωπα της Ρούμπι, της πέτρας του μεγάλου σκανδάλου, της Μαροκινής Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, που ύπαρξή της, επιφέρει πλήγμα στην αξιοπιστία της κυβέρνησης συνασπισμού του Ενρίκο Λέτα, η οποία βασίζεται στην υποστήριξη του κεντροδεξιού κόμματος του Μπερλουσκόνι και στον ίδιο τον Καβαλιέρε, στέρηση ισόβια πολίτικων δικαιωμάτων.

Τα σκάνδαλα και οι καλλονές ήταν πάντα εν αφθονία στη δημόσια και ιδιωτική ύπαρξη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η Ρούμπι, όμως, αποδείχθηκε εκείνη που τον έκαψε δικαστικά και που τον έτρωσε στην συνείδηση τόσο των Ιταλών, όσο και της παγκόσμιας κοινότητας.

Τα Ιταλικά δικαστήρια έκριναν ένοχο τον Μπερλουσκόνι, τον για τρεις φορές πρωθυπουργό της Ιταλίας, τον παντοδύναμο άνδρα των media, τον καθοδηγητή της κοινής γνώμης, γιατί πλήρωνε την όμορφη Ρούμπι, για τις ερωτικές της περιποιήσεις, όταν ήταν ακόμη ανήλικη. Τον έκριναν ακόμη, ένοχο, για κατάχρηση εξουσίας, γιατί παρενέβη στη δουλειά της αστυνομίας, ώστε να αφεθεί ελεύθερη, όταν την είχαν συλλάβει για κλοπή. Σήμερα, η Καρίμα ελ Μαχρούνγκ, είναι 20 ετών, χορεύτρια σε νυχτερινά κέντρα, όπου με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ρούμπι Ρουμπακουόρι, δηλαδή Ρούμπι η Καρδιοκλέφτρα, ήταν από παιδί ακόμα, πρωταγωνίστρια σε θεάματα ακατάλληλα για την αθωότητα της ηλικίας της.

Σε δημόσιες εξομολογήσεις της, η νεαρή Μαροκινή, διηγείται πως άνθρωποι που εμπιστεύονταν, δικοί της, αίμα της, την βίασαν και την κακοποίησαν στα παιδικά της χρόνια. Έφτασε στην Ιταλία, με την οικογένειά της, από το Μαρόκο το 2003 και εγκαταστάθηκαν στην Ταορμίνα, στη Σικελία. «Όταν ήμουν εννέα ετών με βίασαν δύο θείοι μου, αδέλφια του πατέρα μου» παραδέχτηκε τηλεοπτικά, αφήνοντας δάκρυα να κυλήσουν στο σχεδόν εφηβικό της, ακόμα πρόσωπο, «τόλμησα να μιλήσω στη μητέρα μου, που μου είπε να μη βγάλω άχνα γιατί αν μάθει ο πατέρας μου ότι δεν είμαι παρθένα θα με σκοτώσει». Σε μια άλλη από την πληθώρα συνεντεύξεών της, λέει πως μετά τον βιασμό της, επινόησε έναν παράλληλο, φαντασιωσικό κόσμο για να αντέχει τον πόνο και τη θλίψη. Φανταζόταν ιστορίες και έλεγε στους συμμαθητές της ότι είχε μία υπέροχη οικογένεια. Στα 12 της, ο φανατικός μουσουλμάνος πατέρας της, έριξε πάνω στο παιδικό σώμα, μία κατσαρόλα γεμάτη καυτό λάδι, επειδή του είπε ότι ήθελε να γίνει καθολική και να πάρει και αυτή σαν τα άλλα κορίτσια την πρώτη κοινωνία. Στην παλιά της γειτονιά, πάλι, την θυμούνται ως φασαριόζα, καβγατζού αλλά και για τις μικροκλοπές που έκανε.

Έφηβη μόλις, δραπέτευσε από το σπίτι, γνώρισε την παρανομία, τη ζωή και την επιβίωση στους δρόμους και βρέθηκε σε αναμορφωτήρια. Δούλευε, χάρη στη μελαχρινή εμφάνιση της, ως χορεύτρια της κοιλιάς. «Δεν έγινα πόρνη. Προσπάθησα, αλλά δεν τα κατάφερα» δήλωσε «ίσως γιατί όπως μου είπε η μητέρα μου, πόρνη γεννιέσαι, δεν γίνεσαι».

Είναι κοινό πια, μυστικό, πως η σχέση με τον Μπερλουσκόνι άρχισε στα 16 της χρόνια, όπου η ίδια ήταν ήδη έμπειρη ερωτικά, έτοιμη γυναίκα σε ασχημάτιστο, κοριτσίστικο ακόμα σώμα. Και ενώ πλήθος ερωτικές, τηλεφωνικές συνομιλίες της με τον Μπερλουσκόνι, έχουν καταγράφει και ακουστεί, η Ρούμπι στο δικαστήριο έδειξε να ‘χει πίστη, σεβασμό και προσήλωση στον ισχυρό άνδρα, λέγοντας πως της έχει φερθεί αλλιώτικα απ’ όλους τους άνδρες στη σύντομη ζωή της. «Ήταν η πρώτη φορά που ένας άνδρας δεν προσπάθησε να με ρίξει στο κρεβάτι. Εκείνος μου φέρθηκε σαν πατέρας, το ορκίζομαι» είπε στην εφημερίδα «La Repubblica» και συνεχίζει να αρνείται, με πάθος, την οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση με τον Μπερλουσκόνι. Γι’ αυτήν, ο πληθωρικός άνδρας, είναι απλώς ένας μοναχικός άνθρωπος που πλήρωνε για να κάνει παρέα με νεαρές γυναίκες.

Στις αρχές του 2010 ένας φίλος του πρωθυπουργού που την έχει δει στο νυχτερινό κέντρο που εκείνη χόρευε κάνει τις συστάσεις. Η μικρή θα επισκεφθεί τη βίλα, την όλο πολυτέλεια και άνεση, αρκετές φορές τους επόμενους μήνες. Μετά θα υποστηρίζει με πάθος, πως ο Μπερλουσκόνι της έκανε δώρα, αλλά δεν την πλήρωσε ποτέ για να κάνουν σεξ.

Η σχέση τους ήρθε στο φως τον Μάιο του 2010, όταν η αστυνομία τη συνέλαβε για κλοπή χρημάτων και κοσμημάτων, στο Μιλάνο. Την άφησαν να φύγει με την προσωπική μεσολάβηση του Μπερλουσκόνι, που είπε στην αστυνομία ότι η Ρούμπι ήταν ανιψιά του τότε προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ και απαίτησε την ελευθερία της για να αποφευχθεί διπλωματικό επεισόδιο.

Ο Μπερλουσκόνι ισχυρίζεται ότι της έδωσε 7.000 ευρώ και δώρα και ότι τη βοήθησε «από λύπη», ως καλός ηλικιωμένος. Η Ρούμπι έχει κληθεί ως μάρτυρας σε τουλάχιστον δύο έρευνες για το σκάνδαλο και έχει δώσει αντικρουόμενες καταθέσεις.

Είπε ότι είχε εφεύρει λεπτομέρειες για τα σεξουαλικά πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» που γίνονταν στη βίλα του Μπερλουσκόνι και ομολόγησε ότι είπε ψέματα όταν κατέθεσε ότι την είχαν πληρώσει με πολλά λεφτά για να πηγαίνει στα όργια.

Για την Ιταλική Εισαγγελία, η Ρούμπι ήταν «μέρος ενός συστήματος πορνείας που έχει δημιουργηθεί για την προσωπική σεξουαλική ικανοποίηση του κατηγορουμένου». Το δικαστήριο άκουσε πως υπήρξε η ευνοούμενή του, η αδυναμία του απ’ όλες τις κοπέλες, ο οποίος της έδωσε 5 εκατ. ευρώ για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους.

Σήμερα είναι μητέρα, παντρεμένη με έναν άνθρωπο της νύχτας, έναν μάνατζερ κέντρων διασκέδασης, διάσημη, πολυφωτογραφημενη, πρωταγωνίστρια διαφημιστικών και ανάρπαστη για τους χορούς της σε όλη την Ιταλία.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με το βαμμένο μαονί μαλλί, το τραβηγμένο, πλαστικοποιημένο πρόσωπο, το κατάλευκο απ’ τις λευκάνσεις στόμα, μπορεί να θεωρεί ότι κοροϊδεύει τους συνανθρώπους του και τις ηθικές τους αρχές, αλλά δεν έκανε το ίδιο και στην Ιταλική δικαιοσύνη. Επτά χρόνια φυλάκισης και ισόβιος αποκλεισμός από τα δημόσια αξιώματα ήταν η ποινή του, η πρώτη βέβαια των δικαστηρίων, στην οποία θα ανταπαντήσει με μια βροχή εφέσεων, ακουμπισμένες πάνω στις γνώσεις των σπουδαιότερων και ακριβότερων δικηγόρων της χώρας του. Κυνικά ξέρουμε πως όλα αγοράζονται, ακόμη και το δίκαιο. Πως όμως οι άνθρωποι που θα κοιτούν από δω και μπρος το μεταλλαγμένο πρόσωπο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δεν θα διακρίνουν τον γέρο που ασελγούσε πάνω στην ξεστρατισμένη και πληγωμένη παιδική αθωότητα; Και πως θα παραβλέπουν την προστυχιά στο βλέμμα εκείνου που βάζει κάθε ανθρωπιά στο τσεπάκι του ακριβού και παχουλού του πορτοφολιού;

«Η κοπέλα αυτή, μας διηγήθηκε μια ιστορία γεμάτη πόνο που μας συγκίνησε. Την βοήθησα» λέει κοιτώντας τους Ιταλούς στα μάτια, ο Μπερλουσκόνι και συνεχίζει με συντριβή πως «δίνοντάς της τη δυνατότητα να ανοίξει ένα κέντρο αισθητικής μαζί με μια φίλη της. Έπρεπε να το στήσει, φέρνοντας ένα λέιζερ για αποτρίχωση, που είχα την εντύπωση ότι κόστιζε σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ. Εκείνη, όμως, δήλωσε ότι κόστιζε εξήντα χιλιάδες ευρώ και εγώ έδωσα εντολή να της δοθεί το ποσό αυτό, ώστε να μην είναι αναγκασμένη να εκπορνεύεται, και να την οδηγήσω προς τον ακριβώς αντίθετο δρόμο». Για το καλό της κοπέλας λοιπόν, αλλά και την αποτρίχωση της μέσης Ιταλίδας, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έγινε θυσία! Τώρα αυτόν τον πνίγει το δίκιο και όλους εμάς τα γέλια… 


σχετικα αρθρα