current views are: 1

28 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση12:54

Η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου κάνει έκκληση για νοσοκομειακά υλικά!

Η εξαιρετική μας και φημισμένη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου είχε ένα ατύχημα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε χαράδρα.

Δημοσίευση 12:54’
αρθρο-newpost

Η εξαιρετική μας και φημισμένη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου είχε ένα ατύχημα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε χαράδρα.

Η εξαιρετική μας και φημισμένη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου είχε ένα ατύχημα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε χαράδρα. Η οδηγός προκειμένου να αποφύγει μια διερχόμενη νταλίκα που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κινδύνεψε σοβαρά. Στο αυτοκίνητο ήταν και η δίδυμη αδερφή της, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικο μήνες τώρα φωνάζουν για τις ελλείψεις σε υλικά ανάγκης για την περίθαλψη των ασθενών, ενώ είναι η γνωστό πως πολλές φορές πηγαίνουν τα φαρμακεία και αγοράζουν μόνοι τους τα υλικά. Η σοπράνο και ο Θεόδωρος Ορφανίδης, αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα, απηύθυναν έκκληση προς όλους τους φίλους τους στο facebook για νοσοκομειακό υλικό:

«Παράκληση σε όλους τους φίλους μας.

Παρακαλούμε αντί για λουλούδια και γλυκά για την Μαρία, κάντε δωρεά τα ακόλουθα υλικά τα οποία και απολείπουν από την Νευροχειρουργική Κλινική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Γάζες Fucidin

Γάντια μιας Χρήσης

Υποσέντονα

Πάνες για Ενήλικες ( Μεγάλο Μέγεθος )

Χαρτοβάμβακα

Χαρτί Κουζίνας

Μάσκες με λάστιχο

Στείλτε τα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης –

Νευροχειρουργική Κλινική, με την ένδειξη / Φίλοι της Μαρίας Θεοδωρίδου.

Σας ευχαριστούμε θερμά,

Σόνια – Θεόδωρος.

Θερμές ευχαριστίες»

Πόσο να σοκαριστεί κανείς, από τις δυσκολίες της καθημερινότητας; Πόσο να αναρωτηθεί για το τι έχει μείνει όρθιο πλέον και ποια Ελλάδα είναι αυτή γύρω μας;

Α.Τ.

 


σχετικα αρθρα