current views are: 1

4 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση11:10

Το νυχτερινό κέντρο λειτούργησε κανονικά παρά το «λουκέτο» του ΣΔΟΕ!

Κανονικά λειτούργησε το βράδυ του Σαββάτου νυχτερινό κέντρο στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, όπου εμφανίζεται γνωστός τραγουδιστής, καθώς οι ιδιοκτήτες του δεν πτοήθηκαν από την απόφαση του ΣΔΟΕ να βάλει 48ωο «λουκέτο» στο μαγαζί.

Δημοσίευση 11:10’
αρθρο-newpost

Κανονικά λειτούργησε το βράδυ του Σαββάτου νυχτερινό κέντρο στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, όπου εμφανίζεται γνωστός τραγουδιστής, καθώς οι ιδιοκτήτες του δεν πτοήθηκαν από την απόφαση του ΣΔΟΕ να βάλει 48ωο «λουκέτο» στο μαγαζί.

Κανονικά λειτούργησε το βράδυ του Σαββάτου νυχτερινό κέντρο στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, όπου εμφανίζεται γνωστός τραγουδιστής, καθώς οι ιδιοκτήτες του δεν πτοήθηκαν από την απόφαση του ΣΔΟΕ να βάλει 48ωρο «λουκέτο» στο μαγαζί.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν έλεγχο την Παρασκευή και επέβαλαν πρόστιμο στους ιδιοκτήτες γιατί δεν έκοβαν αποδείξεις.  Κανονικά δηλαδή το κέντρο θα έπρεπε να παραμείνει κλειστό το Σάββατο και την Κυριακή. Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε κανονικά το βράδυ του Σαββάτου και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Το γεγονός επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλος με δηλώσεις του στο Mega. Ο ίδιος επικοινώνησε με τις αστυνομικές αρχές της περιοχής και τον εισαγγελέα, ώστε να συνδράμουν εκ νέου στο λουκέτο.

«Εμείς χθες σφραγίσαμε το μαγαζί για μη έκδοση αποδείξεων σύμφωνα με το νόμο κι αμέσως ενημερώσαμε και το αστυνομικό τμήμα και τον κ. εισαγγελέα για το κλείσιμο του καταστήματος… Η αστυνομία επενέβη και χθες έκανε δύο συλλήψεις… Σήμερα το πρωί επικοινώνησα με τον επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας, με τον αστυνομικό διευθυντή Χαλκιδικής αλλά και με τον εισαγγελέα Χαλκιδικής και ζήτησα την συνδρομή τους προκειμένου σήμερα να επανακλείσουμε το μαγαζί», υπογράμμισε ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ. 

«Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας», είπε ο κ. Στασινόπουλος, σημειώνοντας ότι δεν αποτελεί σκοπός του ΣΔΟΕ να κλείνει καταστήματα. «Πιστεύουμε στη συμμόρφωση, αλλά θα συνεχίσουμε να κλείνουμε και άλλες επιχειρήσεις εάν αυτές δεν συμμορφωθούν», ανέφερε.

Σημειώνεται ότι με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας η διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ παράλληλα διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.


σχετικα αρθρα