current views are: 1

18 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση15:44

Σοβαρό πρόβλημα με τα live της ΔΤ

Τεράστιο πρόβλημα προέκυψε αναφορικά με τη ροή προγράμματος στη Δημόσια Τηλεόραση.

Δημοσίευση 15:44’
αρθρο-newpost

Τεράστιο πρόβλημα προέκυψε αναφορικά με τη ροή προγράμματος στη Δημόσια Τηλεόραση.

Τεράστιο πρόβλημα προέκυψε αναφορικά με τη ροή προγράμματος στη Δημόσια Τηλεόραση και επηρεάζει τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταση των δίμηνων συμβάσεων στη ΔΤ πάει για την προσεχή Τρίτη! Τι σημαίνει αυτό; Οι τρέχουσες λήγουν στις 19/10, δηλαδή αύριο, Σάββατο και η συζήτηση για την τροπολογία του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις Θεμάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και άλλες διατάξεις» που κατατέθηκε στη Βουλή, θα συζητηθεί την… Τρίτη.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το 70% των συμβάσεων των δημοσιογράφων της ΔΤ με αποτέλεσμα, με βάση τα νυν δεδομένα, μέχρι και την Τρίτη να μην υπάρξουν live εκπομπές. Αρα δεν θα βγουν ούτε «Αθλητική Κυριακή» ούτε η «Champions NET» της Δευτέρας.

Οσο για το Μπενφίκα – Ολυμπιακός; Διεξάγεται την Τετάρτη και αναμένεται… θρίλερ αναφορικά με την κάλυψή του! Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν αυστηρότατες ρήτρες στο συμβόλαιο με την ΤΕΑΜ αναφορικά με τις μεταδόσεις των αγώνων του Champions League και η εκτίμηση είναι ότι το ματς θα μεταδοθεί. Το… πώς, κι αν έχει κάλυψη, είναι ένα άλλο θέμα αλλά ως τότε υπάρχει χρόνος για να λυθεί το θέμα!