current views are: 1

24 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση12:47

Το Galaxy Note 3 επίσημη συσκευή των Χειμερινών Ολυμπιακών

Στους πιο ασύρματους και ψηφιακούς Ολυμπιακούς Αγώνες που έχουν διεξαχθεί έως σήμερα, στοχεύει να μετατρέψει η Samsung του Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Sochi 2014.
 

Δημοσίευση 12:47’
αρθρο-newpost

Στους πιο ασύρματους και ψηφιακούς Ολυμπιακούς Αγώνες που έχουν διεξαχθεί έως σήμερα, στοχεύει να μετατρέψει η Samsung του Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Sochi 2014.
 

Στους πιο ασύρματους και ψηφιακούς Ολυμπιακούς Αγώνες που έχουν διεξαχθεί έως σήμερα, στοχεύει να μετατρέψει η Samsung του Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Sochi 2014.

Η εταιρεία που είναι παγκόσμιος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία της ασύρματης επικοινωνίας, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Samsung Smart Olympic Games».

Στόχος της Samsung και της ΔΟΕ είναι οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Sochi 2014 να αποτελέσουν αναπόσπαστο τμήμα του σημερινού ψηφιακού, ασύρματου τρόπου ζωής που δεν απαιτεί τη χρήση έντυπου υλικού. 

Η νέα πρωτοβουλία θα δημιουργήσει ένα ψηφιακό «παράθυρο» στο ολυμπιακό πνεύμα που θα απευθύνεται στους αθλητές, στους υπαλλήλους και εργαζόμενους στους αγώνες και στους φιλάθλους παγκοσμίως μέσω των πιο πρόσφατων smartphones και τεχνολογιών της Samsung, της ειδικής mobile εφαρμογής Wireless Olympic Works (WOW) και των διαδραστικών demos που θα παρουσιάζουν αθλήματα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Ως πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, το Samsung Galaxy Note 3 θα αποτελέσει την επίσημη συσκευή κινητής τηλεφωνίας των αγώνων Sochi 2014. Η ΔΟΕ θα παρέχει το Samsung Galaxy Note 3 σε όλους τους αθλητές των Sochi 2014 για να απολαύσουν, να απαθανατίσουν και να μοιραστούν την εμπειρία των αγώνων με τον πιο έξυπνο και καινοτόμο τρόπο. Οι αγώνες αποτελούν και την πρώτη φορά στην ιστορία της διεθνούς χορηγίας της εταιρείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που όλοι οι αθλητές θα λάβουν μία συσκευή Samsung.

Για πιο έξυπνη επικοινωνία και πιο εξελιγμένες ασύρματες υπηρεσίες, η Samsung βελτίωσε την εφαρμογή WOW που χρησιμοποιείται από τους εργαζομένους των αγώνων. Η εφαρμογή WOW θα παρέχει τα απαραίτητα, επικαιροποιημένα δεδομένα καθώς και τη συνδεσιμότητα που απαιτείται για τη διεξαγωγή τους. 

Σε ολόκληρο τον κόσμο οι καταναλωτές, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Public WOW στις Android συσκευές τους για άμεση ενημέρωση σχετικά με τους Sochi 2014. Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που η εφαρμογή Public WOW είναι διαθέσιμη παγκοσμίως, μετά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ, το 2010. Η εφαρμογή προσφέρει δωρεάν και σε πραγματικό χρόνο πρόσβαση στα νέα των αγώνων, συμπεριλαμβανομένων των ανανεωμένων προγραμμάτων, των τελευταίων επίσημων αποτελεσμάτων, την κατάταξη μεταλλίων και τα στατιστικά των ρεκόρ. 

Στην προσπάθεια επικοινωνίας του ολυμπιακού πνεύματος προς ακόμη περισσότερους ανθρώπους, η Samsung ανακοίνωσε ότι έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη Galaxy ομάδα αθλητών Ολυμπιακών Αγώνων. Η ομάδα θα απαρτίζεται από 80 αθλητές από 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των:

– Armin Zoeggeler, ιταλού αθλητή στο έλκηθρο που ενδέχεται να γίνει ο πρώτος αθλητής Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα κερδίσει έξι μετάλλια σε μία μόνο διοργάνωση.

– Gregor Schlierenzauer, αυστριακού άλτη του σκι που υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Βανκούβερ 2010.

– Evan Strong, αμερικάνου snowboarder των Παραολυμπιακών που θεωρείται ο No. 1 παγκοσμίως και συγκαταλέγεται στη λίστα της Παγκόσμιας Επιτροπής Παραολυμπιακών Αγώνων για αθλητές που αξίζει να δει κάποιος στους Sochi 2014.

Επιπλέον οι παγκοσμίου φήμης αθλητές Evgeny Malkin, Ρώσος αθλητής του hockey και μέλος της Galaxy ομάδας της Ρωσίας και η Maria Sharapova, πρωταθλήτρια τένις, Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής της Samsung για τους Sochi 2014, θα βοηθήσουν την εταιρεία να επικοινωνήσει το ολυμπιακό πνεύμα σε ολόκληρο τον κόσμο.


σχετικα αρθρα