current views are: 1

29 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση14:39

Ξεσπάει νέος πόλεμος Λίγκας – Παναθηναϊκού

Φωτογραφική διάταξη της Σούπερ Λίγκας, ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Δημοσίευση 14:39’
αρθρο-newpost

Φωτογραφική διάταξη της Σούπερ Λίγκας, ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Η κόντρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τη Σούπερ Λίγκα, τη διοργανώτρια αρχή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, είναι γνωστή και μετράει κάτι μήνες, με την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στη διοικητική κεφαλή του “τριφυλλιού” και την απόφασή του να “καθαρίσει” το τοπίο.

Τελευταίο χτύπημα “κάτω από το τραπέζι” από μεριάς Λίγκας, θεωρούν στον Παναθηναϊκό το άρθρο 23Β που ψηφίστηκε στη Γενική Συνέλευση και μάλιστα παμψηφεί, εκτός των “πρασίνων”.

Τι λέει το άρθρο;

Λέει πως όταν “ΠΑΕ ή πρόσωπο που θα συνδέεται με μέλος του συνεταιρισμού κριθεί ότι με την κρίση του δυσφημεί τη Λίγκα, άτομα που έχουν σχέση με αυτή ή οποιαδήποτε συνεργασία με αυτή, τότε θα υπάρχει «καμπάνα» από δέκα έως και τριακόσιες χιλιάδες ευρώ”.

Ακόμη προβλέπεται πως “αν κάποιος πρόεδρος ΠΑΕ διαθέτει και μέσο ενημέρωσης, το οποίο ασκεί οποιαδήποτε κρίση που κρίνεται δυσφημιστική, τότε αυτόματα θα τιμωρείται ο σύλλογος με τον οποίο έχει σχέση το συγκεκριμένο πρόσωπο”.

Αν γνωρίζετε κάποιον πρόεδρο μεγάλης ομάδας που συνηθίζει να… αντιστέκεται και να έχει στην κατοχή του -φανερά και με το νόμο- όμιλο ΜΜΕ, μην πάει το μυαλό σας στο… κακό. Σύμπτωση είναι. Ειδικά τώρα, λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι και την υποτιθέμενη τήρηση… ποδοσφαιρικής ησυχίας για ευνόητους λόγους.

Χ.

 


σχετικα αρθρα