current views are: 3

9 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση12:04

Μια επιστολή στην Αλεξάνδρα Τσόλκα!

Αγαπητή μου Αλεξάνδρα, ελπίζω να είσαι καλά. Εμείς είμαστε καλά από υγεία αλλά από τ’ άλλα άστα να πάνε. 

Δημοσίευση 12:04’
αρθρο-newpost

Αγαπητή μου Αλεξάνδρα, ελπίζω να είσαι καλά. Εμείς είμαστε καλά από υγεία αλλά από τ’ άλλα άστα να πάνε. 

Αγαπητή μου Αλεξάνδρα,

Ελπίζω να είσαι καλά. Εμείς είμαστε καλά από υγεία αλλά από τ’ άλλα άστα να πάνε.

Τέλος πάντων δεν θέλω να σε απασχολώ με τα δικά μου. Σε διαβάζω καθημερινά και θα έλεγα μάλιστα ότι είμαι από τους πιο τακτικούς σου αναγνώστες. Θα ήθελα στο μεταξύ -και με το θάρρος της πολύχρονης γνωριμίας μας- να διατυπώσω μια ένστασή μου: Παρατηρώ ότι συχνά-πυκνά κάνεις αναφορά σε ρεπορτάζ, ειδήσεις ή ακόμα και σε σχόλια για τη δεσποινίδα Ελεονώρα Μελέτη.

Η κοπέλα είναι συμπαθέστατη. Μπορεί να μην είναι από τις ωραίες της τηλεόρασης αλλά δεν είναι δα και αποκρουστική. Ωστόσο έχει καταστεί εξόχως ενοχλητική. Σε κάθε ευκαιρία μας υπενθυμίζει ότι κάποιος επιτέλους πρέπει να την παντρευτεί! Δεν μπορώ φυσικά να γνωρίζω γιατί άραγε έχει τόσο άγχος με το θέμα του γάμου. Γιατί η κοπελίτσα (όχι και τόσο κοπελίτσα δηλαδή) καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να παντρευτεί τον πάσα ένα. Γουστάρει κάτι σε εφοπλιστή ή και στην χειρότερη περίπτωση κάποιον μεγαλοεπιχειρηματία ή και τραπεζίτη!

Αγαπητή μου Αλεξάνδρα εσύ που τόσα καλά έχεις κάμει στη ζωή σου, βρες της έναν άνθρωπο να την πάρει να γλυτώσουμε όλοι μας, αλλά κυρίως αυτή και η μητέρα της, η οποία φαντάζομαι ότι θα ήθελε να τη δει νυφούλα σε εκκλησία του Λονδίνου!!!

Με εκτίμηση,

ο Θείος


σχετικα αρθρα