current views are: 1

20 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση05:09

Τα στελέχη της ΝΔ απαιτούν δήλωση θρησκευτικών φρονημάτων από τον Αλέξη Τσίπρα

Γέλια μέχρι δακρύων έκαναν στον ΣΥΡΙΖΑ από την νέα επίθεση της ΝΔ η οποία ζήτησε  δήλωση θρησκευτικών φρονημάτων  από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσιπρα ισχυρίζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση 05:09’
αρθρο-newpost

Γέλια μέχρι δακρύων έκαναν στον ΣΥΡΙΖΑ από την νέα επίθεση της ΝΔ η οποία ζήτησε  δήλωση θρησκευτικών φρονημάτων  από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσιπρα ισχυρίζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκης 

Γέλια μέχρι δακρύων έκαναν στον ΣΥΡΙΖΑ από την νέα επίθεση της ΝΔ η οποία ζήτησε  δήλωση θρησκευτικών φρονημάτων  από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσιπρα ισχυρίζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. «Την εποχή του Χομεϊνισμού έλεγαν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα  άνθρωποι εκδιώχθηκαν για τις σκέψεις και τις ιδέες τους. Σήμερα η ΝΔ κινείται στα ίδια μονοπάτια ζητώντας από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώσει τι πιστεύει.  Αλλιώς όπως φαίνεται υπάρχει και η … πυρά.» 

Η νέα επίθεση της ΝΔ προσωπικά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα ήρθε μετά από μια αναφορά του υπευθύνου Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ Ι. Αμανατίδη ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος…

«Όπως φαίνεται τα στελέχη της ΝΔ βρίσκονται σε πραγματική απελπισία, έλεγαν σκωπτικά τα στελέχη της Κουμουνδούρου. Το γεγονός ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήρθε σε επαφή πριν από λίγο καιρό με τον Οικουμενικό Πατριάρχη φαίνεται ότι ενόχλησε λίγο παραπάνω απ ότι έπρεπε την ηγεσία της ΝΔ η οποία ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται ότι οι μέρες της τελειώνουν. ΟΙ δημοσκοπήσεις η μία μετά την άλλη εμφανίζουν την  διαφορά να μεγαλώνει όλο και περισσότερο ανάμεσα στο κόμμα του Αντ. Σαμαρά και στον ΣΥΡΙΖΑ.» 

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου μίλησαν για κατήφορο του Αντ. Σαμαρά δεδομένου ότι η ΝΔ στην ανακοίνωση της ανέφερε ότι «υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης. Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος» . 

« Όλα αυτά τα γελοία και παράδοξα τα αναφέρει η ΝΔ την στιγμή που οι έλληνες πολίτες βρίσκονται σε πραγματική απελπισία έλεγαν ακόμα οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα. Το Μέγαρο Μαξίμου αντί να ασχοληθεί με το πώς δεν θα μπουν νέοι φόροι και δεν θα επιβληθούν νέα μέτρα  ασχολείται με το να δημιουργεί εντυπώσεις που δεν έχουν κανένα υπόβαθρο. Έχουν χάσει δε τόσο πολύ τον έλεγχο της κατάστασης που την μία  εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα σχέδιά τους,  και από την άλλη την Εκκλησία. Το μόνο που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι τίποτα δεν τους σώζει…» 

Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα περιμένουν πάντως και την αντίδραση του κυβερνητικού εταίρου του Πρωθυπουργού , Ευάγγελου Βενιζέλου δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν είχε ιδιαίτερη ευαισθησία  σε τέτοιου είδους θέματα που αφορούσαν τα θρησκευτικά και ιδεολογικά πιστεύω των πολιτών.


σχετικα αρθρα