current views are: 4

24 Απριλίου 2014
Δημοσίευση05:00

Φασόλι, ένα hippie chic εστιατόριο στα Εξάρχεια

Σταθερή ποιότητα και χαμηλές τιμές σε ένα hippie chic εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Δημοσίευση 05:00’
αρθρο-newpost

Σταθερή ποιότητα και χαμηλές τιμές σε ένα hippie chic εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Σταθερή ποιότητα και χαμηλές τιμές σε ένα hippie chic εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Η θέση Ανεβαίνοντας την Μπενάκη, πάνω από την Σόλωνος, σχεδόν στη γωνία της Κωλέττη, ανάμεσα στα καφέ και τα μπαρ της οδού.

Η ατμόσφαιρα Είναι δημοφιλές φοιτητικό στέκι και ως εκ τούτου συχνάζουν πολλές κεφάτες παρέες με νέες και νέους. Ωραίος χώρος, φωτεινός, με ανοιχτή κουζίνα, συμπαθητική -τις περισσότερες φορές- μουσική, δίνει την αίσθηση ενός προσεγμένου «ταχυφαγείου». Μη φανταστείτε πως δεν έχει σέρβις. Έχει και είναι και πολύ ευγενικό και αποτελεσματικό.

Το φαγητό Πολλά μαγειρευτά, που αλλάζουν καθημερινά. Μοιάζουν με της μαμάς, έχουν όμως μια μοντέρνα πινελιά. Απολαύσαμε τη σαλάτα με το ρόδι και την ξινομυζήθρα, το ψαρονέφρι και το νοστιμότατο και ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο στη σχάρα. Ωραίο και όπως έπρεπε χυλωμένο ήταν και το ριζότο με μανιτάρια που πήραμε στη μέση. Η μους σοκολάτα που πήραμε ως επιδόρπιο απογείωσε το κέφι μας.

Ο λογαριασμός Με 15 ευρώ το άτομο τρως σαν πασάς.

Η κάβα Λίγες ελληνικές ετικέτες και συμπαθητικό χύμα κόκκινο κρασί.

Επιπλέον πληροφορίες Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά, εκτός Κυριακής, 12.30-00.30. Πάρκινγκ δεν θα βρείτε εύκολα, γι’ αυτό θα έρθετε με τα πόδια ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή θα αφήσετε το αυτοκίνητο σε κάποιον από τους ιδιωτικούς χώρους στάθμυεσης της περιοχής.

Εμμ. Μπενάκη 45, Εξάρχεια, 


σχετικα αρθρα