current views are: 5

16 Απριλίου 2014
Δημοσίευση04:20

«Ψηφοδέλτιο που δίνει το στίγμα της παλαιοκομματικής δεξιάς του Σαμαρά» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Με σκωπτικά σχόλια υποδέχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ το ψηφοδέλτιο της ΝΔ σημειώνοντας  το συντηρητικό δεξιό χαρακτήρα του επισημαίνοντας ότι  μυρίζει …ναφθαλίνη. 

Δημοσίευση 04:20’
αρθρο-newpost

Με σκωπτικά σχόλια υποδέχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ το ψηφοδέλτιο της ΝΔ σημειώνοντας  το συντηρητικό δεξιό χαρακτήρα του επισημαίνοντας ότι  μυρίζει …ναφθαλίνη. 

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκης  

Με σκωπτικά σχόλια υποδέχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ το ψηφοδέλτιο της ΝΔ σημειώνοντας  το συντηρητικό δεξιό χαρακτήρα του επισημαίνοντας ότι  μυρίζει …ναφθαλίνη.  «Ψηφοδέλτιο που δίνει το στίγμα  της παλαιοκομματικής δεξιάς του  Αντώνη Σαμαρά και όχι όλης της παράταξης της ΝΔ «το χαρακτήριζαν  τα στελέχη της Κουμουνδούρου προσθέτοντας ακόμα ότι είναι , «χωρίς φαντασία, πρωτοτυπία, κοινωνική εκπροσώπηση». 

Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα έδιναν μάλιστα έμφαση στην αντίδραση του Ευάγγελου Αντώναρου στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή ο οποίος έγραψε  στο  τουίτερ ότι  «ευτυχώς που υπάρχουν  λίγα φωτεινά ονόματα για να ψηφίσει κανείς  και να «μαυρίσει « τηλεαστέρες , μαϊντανούς αλεξιπτωτιστές και άλλα …φρούτα  » ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε «Τα κόμματα που επιλέγουν όσους λοιδορούν και τους υβρίζουν κατά καιρούς είναι άξια της εκλογικής τους τύχης.» 

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυβαν την ικανοποίηση  τους για τις παρατηρήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου αφού όπως έλεγαν ακόμα και τα ίδια τα στελέχη της ΝΔ αντιδρούν με τη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου. «Μόνο κεντροδεξιό χαρακτήρα δεν έχει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ  έλεγαν χαρακτηριστικά τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  Η σύνθεση του δείχνει  ότι ο Αντ. Σαμαράς θέλει να ξεγράψει το Καραμανλικό παρελθόν και  να δημιουργήσει το δικό του κόμμα. Με ιδιαίτερα συντηρητικές απόψεις και σκληρές και αυταρχικές πρακτικές.» 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είδαν ακόμα και την παρουσία του υπουργού Παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλου – πολιτικός με αναφορές στην Καραμανλική περίοδο- στην εκδήλωση του ….Ολυμπιακού  υποψηφίου  δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη ενώ ο πρωθυπουργός στηρίζει τον Β. Μιχαλολιάκο. 

«Το Μέγαρο Μαξίμου μάλλον έχει σοβαρά προβλήματα που σύντομα θα τα βρει μπροστά του …» πρόσθεταν με νόημα οι συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης . « Και επιτέλους στην ΝΔ του Αντ. Σαμαρά ας παραδεχθούν ότι  διαφορετικές απόψεις δεν υπάρχουν μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε όλα τα κόμματα και όπως φαίνεται πρωτίστως στην ΝΔ…»


σχετικα αρθρα