current views are: 1

16 Απριλίου 2014
Δημοσίευση05:51

Οργή Κουμουτσάκου για Χαρδαλιά

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν πλήρως, μαζί και οι χειρότεροι «εφιάλτες» των επιτελών της Ν.Δ. για την περιφέρεια Αττικής.

Δημοσίευση 05:51’
αρθρο-newpost

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν πλήρως, μαζί και οι χειρότεροι «εφιάλτες» των επιτελών της Ν.Δ. για την περιφέρεια Αττικής.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν πλήρως, μαζί και οι χειρότεροι «εφιάλτες» των επιτελών της Ν.Δ. για την περιφέρεια Αττικής. Ο Νίκος Χαρδαλιάς, το όνομα του οποίου συζητήθηκε ακόμη και για το γαλάζιο χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον Γιάννη Σγουρό. 

Η κίνηση ήταν αναμενόμενη στο εσωτερικό της Ν.Δ. καθώς οι κινήσεις του πρώην Δημάρχου Βύρωνα ήταν γνωστές εδώ και καιρό, όπως άλλωστε και η στενή σχέση που διατηρεί με τον Γιάννη Σγουρό. Δεν κατέστη ωστόσο εφικτό να αποτραπεί από την ηγεσία της Ν.Δ, που πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με μία εξαιρετικά δυσμενή κατάσταση στην Περιφέρεια Αττικής καθώς, παρά το προφίλ και την προσπάθεια Κουμουτσάκου, η «βάση» του κόμματος είναι διχασμένη ενώ και τα κομματικά στελέχη αποφεύγουν να βάλουν το χέρι τους στη φωτιά. 

Πάντως, η πλευρά Κουμουτσάκου σχολίασε με δηλητηριώδη τρόπο τη συστράτευση Χαρδαλιά – Σγουρού:
«Εμείς έχουμε διαμορφώσει ένα συνδυασμό, μια κοινότητα γνώσης, θέλησης και ήθους που κοιτάζει με καθαρή ματιά στο μέλλον. Ορισμένοι αποφάσισαν ότι δε χωράνε σ’ αυτήν. Προτίμησαν το κατεστημένο, το φθαρμένο, το παλαιοκομματικό. Τη συνέχεια του υπόλογου χθες. Γι’ αυτό άλλωστε κρύβονται από τις ίδιες τους τις γειτονιές. Όλοι κρίνονται…»

Τ.Τ.


σχετικα αρθρα