current views are: 3

16 Απριλίου 2014
Δημοσίευση09:23

Φιλανθρωπική «έφοδος» – μυστήριο στη Βαρβάκειο και προσφορά 50.000 ευρώ

Το σκηνικό των Χριστουγέννων στη Βαρβάκειο αγορά, με τις πέντε-τότε-φιλάνθρωπες κυρίες που πλήρωναν για τα ψώνια των καταναλωτών, επαναλείφθηκε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη.

Δημοσίευση 09:23’
αρθρο-newpost

Το σκηνικό των Χριστουγέννων στη Βαρβάκειο αγορά, με τις πέντε-τότε-φιλάνθρωπες κυρίες που πλήρωναν για τα ψώνια των καταναλωτών, επαναλείφθηκε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη.

Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου

Το σκηνικό των Χριστουγέννων στη Βαρβάκειο αγορά, με τις πέντε – τότε – φιλάνθρωπες κυρίες που πλήρωναν για τα ψώνια των καταναλωτών, επαναλείφθηκε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη.

Η… επιχείρηση έγινε με απόλυτα «κινηματογραφικό» τρόπο.

Τέσσερα μαύρα πολυτελή τζιπ σταμάτησαν στην οδό Αθηνάς, στην είσοδο της Βαρβακείου Κρεαταγοράς Αθηνών.

Οι οδηγοί έμειναν στα αυτοκίνητα… κατέβηκαν μόνο δέκα καλοντυμένες γυναίκες.

«Ήταν ντυμένες στην εντέλεια, φτιαγμένες, βαμμένες, του… κομμωτηρίου που λένε», λέει στο newpost ο πρόεδρος των κρεοπωλών Κλεάνθης Τσιρώνης.

Δύο από τις… φιλάνθρωπες κυρίες, οι μεγαλύτερες σε ηλικία, έδιναν στις υπόλοιπες – που ήταν  κατά πολύ νεότερες – τις κατευθύνσεις:

«Εσύ εδώ… εσύ εκεί… τις μοίρασαν στα κρεωπολεία και άρχισαν να πληρώνουν για τα ψώνια όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο», λέει ο κ. Τσιρώνης.

Συνολικά ξόδεψαν 50.000 ευρώ και αφού ολοκήρωσαν την επιχείρηση – «αστραπή», έφυγαν με τα τρία τζιπ που περίμεναν στην οδό Αθηνάς… με τις μηχανές αναμμένες.

Ποιες είναι αυτές οι κυρίες και πόσο αγνά είναι τα κίνητρά τους;

Δεν γνωρίζει κανείς.

«Ρώτησα μια κοπέλα: “Ποιες είσαστε;” και αμέσως απομακρύνθηκαν από το δικό μου μαγαζί», απαντά ο Κλεάνθης Τσιρώνης.
 


σχετικα αρθρα