current views are: 2

16 Απριλίου 2014
Δημοσίευση11:20

Κουμουτσάκος: Οι έλεγχοι στη Βαρβάκειο πρέπει να είναι συνεχείς

Την Κεντρική Αγορά της Αθήνας (Βαρβάκειο) επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος.

Δημοσίευση 11:20’
αρθρο-newpost

Την Κεντρική Αγορά της Αθήνας (Βαρβάκειο) επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος.

Την Κεντρική Αγορά της Αθήνας (Βαρβάκειο) επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος.

Μιλώντας με εμπόρους και καταναλωτές ο κ. Κουμουτσάκος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει, όπως είπε, ότι στην Αγορά λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός, καθώς και ότι οι τιμές κινούνται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Προσέθεσε όμως ότι οι καταναλωτές δεν θα πρέπει να δείχνουν εφησυχασμό κυρίως για ορισμένες νεοεμφανιζόμενες – εκτός Κεντρικής Αγοράς – πρακτικές, που μπορούν να οδηγήσουν σε παραπλάνησή τους.

«Είναι για εμάς θέμα αρχής η απόρριψη πρακτικών παραπλάνησης των πολιτών. Είτε αυτές αφορούν τιμές είτε οτιδήποτε άλλο. Όπως π.χ. εγκαίνια όχι έργων αλλά σκηνικού έργων όπως επανειλημμένα συμβαίνει στην Αττική τις τελευταίες μέρες».

Επίσης ο κ. Κουμουτσάκος στην επίσκεψή του διαπίστωσε ότι στην Κεντρική Αγορά ασκούνται ικανοποιητικά οι απαραίτητοι υγειονομικοί έλεγχοι για την προστασία της υγείας των καταναλωτών.

Η δημόσια υγεία είναι ένα πολύτιμο αγαθό πρώτης προτεραιότητας για την πολιτεία, υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «οι έλεγχοι θα πρέπει να είναι συνεχείς και όχι μόνον τις Άγιες Μέρες του Πάσχα».


σχετικα αρθρα