current views are: 1

16 Απριλίου 2014
Δημοσίευση14:14

«Top of the Lake» στον OTE TV

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο OTE CINEMA 1HD η αστυνομική σειρά της Τζέιν Κάμπιον, Top of The Lake, που εκτυλίσσεται σε ένα απομονωμένο χωριό της Ν. Ζηλανδίας, και δεν μοιάζει με ό,τι έχουμε δει.

Δημοσίευση 14:14’
αρθρο-newpost

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο OTE CINEMA 1HD η αστυνομική σειρά της Τζέιν Κάμπιον, Top of The Lake, που εκτυλίσσεται σε ένα απομονωμένο χωριό της Ν. Ζηλανδίας, και δεν μοιάζει με ό,τι έχουμε δει.

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο OTE CINEMA 1HD η αστυνομική σειρά της Τζέιν Κάμπιον, Top of The Lake, που εκτυλίσσεται σε ένα απομονωμένο χωριό της Ν. Ζηλανδίας, και δεν μοιάζει με ό,τι έχουμε δει.

Στα highlights της εβδομάδας και οι αγαπημένες ταινίες της Disney, Βασιλιάς των Λιονταριών, Μπάμπι και Ντάμπο, το Ελεφαντάκι, όπως και οι πρεμιέρες στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, με το πολιτικό θρίλερ της Μίρα Ναίρ The Reluctant Fundamentalist και το δραματικό Maladies με τον Τζέιμς Φράνκο να ξεχωρίζουν. Το αφιέρωμα CINEMA ROCKS συνεχίζεται και αυτή τη φορά είναι η σειρά της Τίνα Τέρνερ, με το βιογραφικό What’s Love Got to Do With It στο OTE CINEMA 2.

Από τα αθλητικά, ξεχωρίζουμε τις μονομαχίες για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Barclays Premier League, La Liga και Serie A, τις κόντρες για την άνοδο στα playoff της Football League, την έναρξη των playoff στο NBA, το πασχαλινό ραντεβού της Formula 1 στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάης, αλλά και τα τουρνουά ATP Masters 1000 στο Μονακό και ATP 500 στη Βαρκελώνη.

Θέαμα υψηλών προδιαγραφών, με αμφίρροπα παιχνίδια ποδοσφαίρου, θεαματικούς αγώνες μπάσκετ, τένις και κόντρες ταχύτητας, θα απολαύσουν αυτό το Πάσχα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, αποκλειστικά, ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στα κανάλια OTE SPORT.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Barclays Premier League, La Liga και Serie A συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και ένταση, με σημαντικές μονομαχίες, όπως Νόριτς-Λίβερπουλ (Κυριακή του Πάσχα 20/4, 14.00, OTE SPORT 1HD), Τσέλσι-Σάντερλαντ (19/4, 19.30, OTE SPORT 1HD) και Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον (21/4, 22.00, OTE SPORT 1HD), που θα κρίνουν κατά πολύ την εξέλιξη στο κυνήγι της Premier League. Εξαιρετικό είναι το ενδιαφέρον και στην Ισπανία, με Ατλέτικο Μαδρίτης-Έλτσε (Μ. Παρασκευή 18/4, 21.30, OTE SPORT 1HD) και Μπαρτσελόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο (20/4, 22.00, OTE SPORT 1HD), να κυριαρχούν στο πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής, ενώ στην Ιταλία η κόντρα για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, Φιορεντίνα-Ρόμα (Μ. Σάββατο 19/4, 22.00, OTE SPORT 1HD), Ουντινέζε-Νάπολι (19/4, 16.00, OTE SPORT 4) αλλά και αυτές κορυφής-ουράς όπως Γιουβέντους-Μπολόνια (19/4, 19.30, OTE SPORT 3HD) θα διαμορφώσουν την κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο μπάσκετ με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ και την έναρξη των playoff, οι αστέρες του αμερικανικού μπάσκετ τα δίνουν όλα σε παιχνίδια που κόβουν την ανάσα, όπως Σάρλοτ Μπόμπκατς-Σικάγο Μπουλς (Μ. Πέμπτη 17/4, 02.00, ΟΤΕ SPORT 3HD) και Σακραμέντο Κινγκς-Φοίνιξ Σανς (Μ. Πέμπτη 17/4, 06.00, ΟΤΕ SPORT 3HD). Στη Formula 1, το πασχαλινό ραντεβού δίνεται για ομάδες και πιλότους στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάης, ενώ οι καλύτεροι τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης διεκδικούν τους τίτλους στα τουρνουά ATP Masters 1000 στο Μονακό και ATP 500 στη Βαρκελώνη.

Στα highlights της εβδομάδας και οι κόντρες για την άνοδο στα playoff της Football League, με τις αναμετρήσεις Ηρακλής-Αιγινιακός (15.30, OTE SPORT 5), Κασσιόπη-Φωστήρας (15.30, OTE SPORT 4), Νίκη Βόλου-Χανιά (18.00, OTE SPORT 4) και Ηρακλής Ψαχνών-Ολυμπιακός Βόλου (18.00, OTE SPORT 2HD), την Τετάρτη 23 Απριλίου.

Συνεχίζονται τη Μ. Εβδομάδα στο ΟΤΕ CINEMA 1HD οι προβολές, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, των αγαπημένων ταινιών κινουμένων σχεδίων από την Diamond συλλογή της Disney. Τη Μ. Πέμπτη 17/4 θα προβληθεί το βραβευμένο με 2 Όσκαρ Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (11.00- μεταγλ. & 19.30-υποτιλ.), ενώ τη Μ. Παρασκευή 18/4 σειρά έχει η συνέχεια της ταινίας Ο Βασιλιάς των Λιονταριών 1 1/2, τις ίδιες ώρες. Την Κυριακή του Πάσχα 20/4, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν το αριστούργημα της Disney Μπάμπι στις 11.00, ενώ το απόγευμα στις 19.30 θα προβληθεί η αγαπημένη ταινία του ίδιου του Γ. Ντίσνεϊ, Ντάμπο, το Ελεφαντάκι.

Σπουδαίες ταινίες σε πρώτη προβολή περιλαμβάνει επίσης το πρόγραμμα του ΟΤΕ CINEMA 1HD αυτή την εβδομάδα. Ξεχωρίζουν το πολιτικό θρίλερ της Μίρα Ναίρ The Reluctant Fundamentalist με τους Λιβ Σράιμπερ, Ριζ Άχμεντ, Κίφερ Σάδερλαντ και Κέιτ Χάντσον (Κυριακή του Πάσχα 20/4, 21.00), το Maladies με τον Τζέιμς Φράνκο στο ρόλο ενός νέου ηθοποιού που αποσύρεται λόγω διαταραχής (Μ. Πέμπτη 17/4, 21.00), και το βρετανικό θρίλερ Doors Open με τους Ντάγκλας Χένσαλ και Στίβεν Φράι (Δευτέρα του Πάσχα 21/4, 21.00).

Στα highlights της εβδομάδας, η πρεμιέρα την ερχόμενη Τρίτη στο ΟΤΕ CINEMA 1HD της σειράς Top of the Lake από τη βραβευμένη με Όσκαρ Τζέιν Κάμπιον, με την Ελίζαμπεθ Μος και τον Τόμας Ράιτ στους ρόλους δύο ντετέκτιβ που ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης ενός 12χρονου κοριτσιού στη Ν. Ζηλανδία. Η σειρά έχει βραβευτεί με Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας (Ελίζαμπεθ Μος) και βραβείο Emmy, ενώ είναι η μόνη σειρά που έχει προβληθεί στο φεστιβάλ Sundance.

Στο OTE CINEMA 2, συνεχίζεται στο αφιέρωμα CINEMA ROCKS με τη βιογραφική ταινία για τη ζωή της Τίνα Τέρνερ, What’s Love Got to Do With It, όπου πρωταγωνιστούν η Άντζελα Μπάσετ και ο Λόρενς Φίσμπερν, την Τρίτη 22 Απριλίου στις 22.00. Στο ίδιο κανάλι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν ακόμη να δουν το αριστούργημα του πρόωρα χαμένου Άντονι Μινγκέλα Ο Άγγλος Ασθενής, που έχει βραβευτεί με 9 Όσκαρ (19/4, 22.00), το γουέστερν Σύγκρουση στον Πράσινο Βάλτο με τους Κερτ Ράσελ, Βαλ Κίλμερ, Σαμ Έλιοτ, Μπιλ Πάξτον και Τσάρλτον Ίστον (20/4, 22:00) και το βιογραφικό δράμα του Μίλος Φόρμαν Τα Φαντάσματα του Γκόγια με τον Χαβιέ Μπαρδέμ και τη Νάταλι Πόρτμαν (21/4, 22.00).

Σε πρώτη προβολή στο Village Cinema, οι συνδρομητές του OTE TV θα απολαύσουν τη ρομαντική κομεντί Τα Βέλη του Έρωτα του Τζος Ράντνορ -από το How I Met your Mother- με τον ίδιο, την Ελίζαμπεθ Όλσεν και τον Ζακ Έφρον στους κεντρικούς ρόλους (Δευτέρα του Πάσχα, 21.00).

Πασχαλινό αφιέρωμα για τα παιδιά φιλοξενεί το Disney Channel από την Μ. Παρασκευή 18/4 έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 21/4, με ταινίες, αγαπημένες σειρές και παιδικές εκπομπές. Μεταξύ άλλων, θα προβληθούν το Αλαντίν: Η Επιστροφή του Τζαφάρ (Μ. Παρασκευή 18/4, 17:05), το Πρόγραμμα Προστασίας για Πριγκίπισσες (Μ. Σάββατο 19/4, 15:00) και το 16 Ευχές (Δευτέρα 21/4, 10:40). Και ακόμη, το αφιέρωμα Πριγκίπισσα της Ντίσνεϋ: Η Βασιλική Γιορτή, το νέο επεισόδιο μικρού μήκους Get Frozen και ολοκαίνουρια επεισόδια των σειρών Mako Mermaids, Παιδιά-Τσακάλια, Όστιν & Άλι και Λιβ και Μάντι.

Πρεμιέρα κάνει στο HISTORY HD η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Μεγάλη Ιστορία, με παρουσιαστή τον ηθοποιό Μπράιαν Κράνστον (Breaking Bad). Η σειρά εξερευνά με πρωτοποριακό τρόπο μεγάλα ιστορικά γεγονότα, από το Big Bang έως σήμερα. Στα πρώτα δύο επεισόδια, την Κυριακή του Πάσχα 20/4 από τις 23.00, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα δούν πώς το αλάτι έχει καθορίσει τον πολιτισμό μας, έχει προκαλέσει πολέμους και έχει ξεκινήσει επαναστάσεις από την Ινδία έως τη Γαλλία και θα ανακαλύψουν πού οφείλεται η μεγάλη επιθυμία για χρυσό και η μοναδική λάμψη του.

 

Τη θρυλική συναυλία-αφιέρωμα στον frontman των Queen, Freddie Mercury, στο Wembley του Λονδίνου τον Απρίλιο του 1992, λίγο μετά το θάνατό του, θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, την Τρίτη 22 Απριλίου στο iConcerts HD. Τη συναυλία παρακολούθησαν πάνω από 70 χιλιάδες θεατές, ενώ τα έσοδα από τα εισιτήρια δόθηκαν για την ενίσχυση της έρευνας κατά του AIDS.

Ξεκινάει την Κυριακή του Πάσχα στις 22.00 στο E! Entertainment HD η νέα εκπομπή Beyond Candid with Giuliana, όπου η διάσημη παρουσιάστρια του καναλιού, Giuliana Rancic, περνάει μία ώρα με κάποιο διάσημο από το χώρο της showbiz. Στο πρώτο επεισόδιο, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο μιλάει για τη θεραπεία που ακολούθησε όταν διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.