current views are: 1

17 Απριλίου 2014
Δημοσίευση14:29

Ανδριανός: Όλοι προ των ευθυνών τους – Απαράδεκτες συμπεριφορές ελλήνων ποδοσφαιριστών

 «Τα όσα συνέβησαν χθες στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο»  δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.

Δημοσίευση 14:29’
αρθρο-newpost

 «Τα όσα συνέβησαν χθες στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο»  δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.

 «Τα όσα συνέβησαν χθες στον αγώνα ΠΑΟΚΟλυμπιακού είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο»  δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.

«Η δική μου θέση είναι δεδομένη και την έχω εκφράσει επανειλημμένα στο παρελθόν: Υπάρχουν οι κανονισμοί της διοργανώτριας αρχής, τους οποίους όλοι οφείλουν να εφαρμόζουν. Η ΕΠΟ έχει κατηρτισμένους κανονισμούς, και πρέπει να τηρούνται οι προβλέψεις, όπως να μην ξεκινάει ο αγώνας υπό τέτοιες συνθήκες και σε κάθε περίπτωση να διακόπτεται οριστικά ή να εκκενώνονται οι κερκίδες, όταν συμβαίνουν επεισόδια» ανέφερε. προσθέτοντας:

«Η Δικαιοσύνη και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως είναι αυτονόητο, θα προχωρήσουν άμεσα σε έρευνα για το πώς μπήκαν μέσα στο γήπεδο κροτίδες, καπνογόνα και άλλα αντικείμενα. Αμέσως μετά το Πάσχα θα συγκαλέσω σύσκεψη με τους Προέδρους των ΠΑΕ και τους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε όλοι να τεθούν προ των ευθυνών τους. Πρέπει όλοι να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να μη σηκωθούμε, πριν συμφωνήσουμε σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης. Και θέλω εδώ να επαναλάβω για μια ακόμη φορά πως ο νέος Αθλητικός Νόμος θα αντιμετωπίζει τα θέματα οπαδικής βίας με μεγάλη αυστηρότητα».

Ο κ. Ανδροανός πρόσθεσε: «Σε κάθε περίπτωση είναι απαράδεκτο το φαινόμενο Έλληνες ποδοσφαιριστές να εκδηλώνουν απαράδεκτες συμπεριφορές, όταν μάλιστα αποτελούν μέλη της Εθνικής μας ομάδας. Τι μηνύματα περνάνε στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά που τους θεωρούν πρότυπά τους».

 


σχετικα αρθρα