current views are: 1

18 Απριλίου 2014
Δημοσίευση05:45

O Γιάννης Πάριος για τον γιο του: Πρέπει λίγο να μαζέψει τα νευράκια του στο «J2US»!

Ο σπουδαίος Γιάννης Πάριος μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ weekly και στον Γιάννη Βίτσα, λίγο μετά την έναρξη των θριαμβικών εμφανίσεών του στο Pantheon Theater.

Δημοσίευση 05:45’
αρθρο-newpost

Ο σπουδαίος Γιάννης Πάριος μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ weekly και στον Γιάννη Βίτσα, λίγο μετά την έναρξη των θριαμβικών εμφανίσεών του στο Pantheon Theater.

Ο σπουδαίος Γιάννης Πάριος μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ weekly και στον Γιάννη Βίτσα, λίγο μετά την έναρξη των θριαμβικών εμφανίσεών του στο Pantheon Theater.

Αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του Χάρη Βαρθακούρη στο «Just the 2 of Us», λέγοντας πως: «Με πήρε τηλέφωνο για το show και του είπα “είσαι μεγάλο παιδί, δική σου η απόφαση, δικό σου το κέρδος, δικό σου και το κόστος”. Νομίζω πως ο Χάρης κάνει το σωστό. Πρέπει όμως, λίγο να μαζέψει τα νευράκια του. Αλλά «σκυλί που γαβγίζει» μην το φοβάστε. Είναι ψυχούλα ο Χάρης και τον αγαπούν όλοι. Στον δρόμο του καθενός μας, όλο και κάποιος βρίσκεται που βγάζει το ψωμί του και εις βάρος σου. Δεν το κάνει από κακία. Αυτή είναι η δουλειά του. Θα του κάνει κάποιος μια κριτική, μια σάτιρα. Ε και τι έγινε;».

Μίλησε και για τη σάτιρα που του άσκησε ο Τζίμης Πανούσης. «Μα θα τα βάλω με τον Τζίμη με τον οποίο κάνουμε σχεδόν κάθε καλοκαίρι μαζί διακοπές και τρώμε το χταποδάκι μας στην Αντίπαρο; Είναι δυνατόν;» είπε ακομπλεξάριστα, «είναι η δουλειά του αυτή. Επειδή τραγουδούσε “Όχι άλλο Νταλάρα, Πάριο και Αλεξίου”; Ο Τζίμης είναι ο λιγότερο αιχμηρός και ο περισσότερο έξυπνος από όλους. Δεν είναι “μπουρδολόγος”. Στο βάθος των λόγων του κρύβει ένα μήνυμα, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος. Αυτή είναι η μεγάλη τέχνη των μεγάλων καλλιτεχνών».

Για τα talent shows, έχει δηλώσει ήδη, ότι αν ήταν νέος θα πήγαινε, καθώς παραδείγματα σαν της Γλυκερίας και του Θέμη Αδαμαντίδη αναδείχθηκαν μέσα από εκεί. «Κατ’ αρχάς φωνές σαν της Γλυκερίας και του Θέμη Αδαμαντίδη δεν πρόκειται να ξαναβγούν! Είμαι αντίθετος με τα ξένα τραγούδια στα σημερινά talent shows. Όλο… wow και now και περισσότερο μιμητική είναι η ερμηνεία των παιδιών. Ο ελληνικός στίχος έχει την ανάγκη της καλής μελωδίας. Ο ξένος στίχος δεν τη χρειάζεται. Βγαίνουν καλές φωνές από αυτά τα talent shows, αλλά εγώ ήθελα να τραγουδήσουν ελληνικά. Ας πουν ό,τι θέλουν, από τη Γερακίνα μέχρι το Αι γενέαι πάσαι και τη Συννεφιασμένη Κυριακή. Να τους νιώσουν, να δω την ερμηνεία τους. Πώς να καταλάβω από το “I love you” πώς τραγουδούν;».


σχετικα αρθρα