current views are: 1

21 Απριλίου 2014
Δημοσίευση03:00

Νέο update του Gmail καθιστά πιο εύκολη την μεταφορά εικόνων μέσω Smartphone

Νέο «φρεσκάρισμα» δέχεται το web interface του Gmail ώστε να διευκολύνεται ο χρήστης στην αποστολή φωτογραφιών από το Smartphone του. 

Δημοσίευση 03:00’
αρθρο-newpost

Νέο «φρεσκάρισμα» δέχεται το web interface του Gmail ώστε να διευκολύνεται ο χρήστης στην αποστολή φωτογραφιών από το Smartphone του. 

Νέο «φρεσκάρισμα» δέχεται το web interface του Gmail ώστε να διευκολύνεται ο χρήστης στην αποστολή φωτογραφιών από το Smartphone του. Αυτό θα ισχύσει για όσους χρησιμοποιούν και έχουν ενεργοποιήσει την επιλογή Αυτόματη Δημιουργία Αντιγράφων Ασφαλείας στις Android ή iOS συσκευές τους.

Εάν έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή αυτή, τότε οι φωτογραφίες σας θα μεταφερθούν στην συσκευή σας και θα πάρει αυτομάτως αντίγραφα ασφαλείας για τους διακομιστές της Google. Στην συνέχεια, πατώντας στο πεδίο που λέει «Εισαγωγή εικόνων» στο web Gmail, αποκτάτε πρόσβαση σε όλες της φωτογραφίες που έχουν φορτωθεί από το Smartphone σας. Μετέπειτα, μπορείτε να τις επισημάνετε και να τις στείλετε άμεσα μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου όπου εσείς επιθυμείτε. Σε περίπτωση που έχετε ταξινομήσει τις φωτογραφίες σας σε φακέλους, τότε ναι μπορείτε να επισημάνετε έναν ολόκληρο φάκελο και να τον στείλετε, παρά να επιλέγετε μεμονωμένα κάθε αρχείο εικόνας για αποστολή.

Τέλος, επιτρέπεται και η προσαρμογή μεγέθους εικόνων στο Gmail πριν πραγματοποιηθεί η αποστολή τέτοιων αρχείων σε ηλεκτρονικό μήνυμα, σέρνοντας απλώς τις γωνίες της εικόνας που έχετε επιλέξει προκειμένου να το φέρετε στα μέτρα σας. 


σχετικα αρθρα