current views are: 2

28 Απριλίου 2014
Δημοσίευση07:43

Αλεξανδρούπολη: Βρέθηκε ο ένας δολοφόνος του 63χρονου επιχειρηματία

Ενέδρα θανάτου έστησαν δυο άτομα σε 63χρονο γνωστό επιχειρηματία έξω από τα σπίτι του, νωρίς το πρωί, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, για να τον ληστέψουν.

Δημοσίευση 07:43’
αρθρο-newpost

Ενέδρα θανάτου έστησαν δυο άτομα σε 63χρονο γνωστό επιχειρηματία έξω από τα σπίτι του, νωρίς το πρωί, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, για να τον ληστέψουν.

Συνελήφθη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι κρυμμένος σε… χωράφι στην περιοχή Νέα Χιλή της Αλεξανδρούπολης, ο ένας από τους δύο δράστες της φρικτής δολοφονίας του 63χρονου επιχειρηματία έξω από το σπίτι του σήμερα το πρωί. Πρόκειται για 43χρονο ομογενή από την Γεωργία ο οποίος έμενε στην περιοχή και στην κατοχή του βρέθηκαν χρήματα από την ένοπλη ληστεία.

Μεγάλη αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και του δεύτερου δράστη. 

Υπενθυμίζεται ότι ενέδρα θανάτου έστησαν οι δύο δράστες σε 63χρονο γνωστό επιχειρηματία έξω από τα σπίτι του, νωρίς το πρωί, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, για να τον ληστέψουν.

Οι δύο δράστες που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, σταμάτησαν έξω από το σπίτι και την ώρα που ο 63χρονος έφευγε για τη δουλειά του, προσπάθησαν να του αποσπάσουν τον χαρτοφύλακα που είχε στην καρέκλα του συνοδηγού.

Ο επιχειρηματίας αντέδρασε και συνεπλάκη με τον ένα δράστη, ενώ ο δεύτερος κατέβηκε από τη μηχανή και τον πυροβόλησε με πιστόλι δυο φορές στο στήθος. Στη συνέχεια, οι δράστες πήραν τον χαρτοφύλακα και έφυγαν με τη μηχανή προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκαν συνολικά δέκα κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

 


σχετικα αρθρα