current views are: 1

14 Μαΐου 2014
Δημοσίευση11:03

Μαίνεται ο «πόλεμος» – Δούρου: Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν λέμε τις γυναίκες καλτσοδέτες

«Αμετανόητος» παραμένει ο Θεόδωρος Πάγκαλος έπειτα και από τα χθεσινά προκλητικά σχόλιά του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανόλη Γλέζο και την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου

Δημοσίευση 11:03’
αρθρο-newpost

«Αμετανόητος» παραμένει ο Θεόδωρος Πάγκαλος έπειτα και από τα χθεσινά προκλητικά σχόλιά του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανόλη Γλέζο και την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου

Γράφει η Αναστασία Γαλάνη

«Αμετανόητος» παραμένει ο Θεόδωρος Πάγκαλος έπειτα και από τα χθεσινά προκλητικά σχόλιά του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανόλη Γλέζο και την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου

Έχοντας προκαλέσει κύμα αντιδράσεων σε πολλά διαφορετικά «μέτωπα» με τις δηλώσεις του ότι θέλει όταν ολοκληρωθούν οι εκλογές να δει… αφίσες της κυρίας Δούρου με μπικίνι και αποκαλώντας «νούμερο» τον κ. Μανόλη Γλέζο, ο κ. Πάγκαλος σήμερα επανήλθε… δριμύτερος για να απαντήσει στην κριτική που δέχτηκε.

Ειδικότερα, η κυρία Δούρου σήμερα από τον ΑΝΤ1 του επιτέθηκε σφόδρα τονίζοντας ότι «Προέρχομαι από μια παράταξη που οι γυναίκες μπορούν να ηγούνται σε έναν αγώνα όπως η περιφέρεια, ενώ ο κ. Πάγκαλος προέρχεται από μια παράταξη που λένε τις γυναίκες καλτσοδέτες». Παράλληλα, επεσήμανε ότι ο ευτελισμός του πολιτικού λόγου έχει πρώτα θύματα τις γυναίκες και πως η ίδια δεν πέφτει από τα σύννεφα από τη συμπεριφορά του κ. Πάγκαλου. «Ο σεξισμός, η απομείωση γυναικείας παρουσίας στην πολιτική είναι εδώ και καιρό» πρόσθεσε.

Λίγο αργότερα, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι: «Δεν είναι ρατσιστικό να με αποκαλεί παχύδερμο συνεχώς η ”Αυγή”, η εφημερίδα του κόμματος της κυρίας Δούρου, και να λέει η ίδια ότι διασκέδασε με το θέαμα του γιαουρτώματος μου στα Καλύβια;».

Όσον αφορά στον Μανόλη Γλέζο, τον οποίο είχε αποκαλέσει «νούμερο», αναρωτήθηκε εάν είναι δυνατόν «το κόμμα της νεολαίας να στείλει στην ευρωβουλή άνθρωπο 92 ετών που έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να μπει στα αεροπλάνα».

«Εγώ είμαι 76 ετών και δε διανοούμαι να κατέβω στην Ευρωβουλή» είπε και εκτίμησε ότι η Κουμουνδούρου θέλει να μαζέψει «ψήφους με τον κ. Γλέζο και στέλνουν επικεφαλής κάποιον που δεν υπάρχει περίπτωση να ασκήσει τα καθήκοντα του. Πώς θα πηγαινοέρχεται κάθε εβδομάδα Αθήνα – Βρυξέλλες ο κ. Γλέζος;», πρόσθεσε.

Ωστόσο, η Ρένα Δούρου δεν άφησε ούτε αυτό το καρφί να πέσει κάτω και έδωσε νέα αιχμηρή απάντηση μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας. «Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αντί άλλων επιχειρημάτων καταφεύγει μετά από τις ύβρεις στα ψεύδη. Ανάξια διάψευσης ψεύδη περί γιαουρτώματος. Τελικά ο πρώην αντιπρόεδρος επιβεβαιώνει τη γνωστή ρήση του Καρλ Μαρξ: Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Αυτήν ακριβώς που έχει επιλέξει ο πρώην αντιπρόεδρος. Την αθλιότητα διαρκείας» σχολίασε.

 


σχετικα αρθρα