current views are: 2

15 Μαΐου 2014
Δημοσίευση12:06

Σπηλιωτόπουλος: Συστημική ασυλία στον Καμίνη – Ψεύδεται συστηματικά

Ολομέτωπη επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη και στον επίσης υποψήφιο, Νικήτα Κακλαμάνη εξαπέλυσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Εκλογές 2014» μέσω του newsit.gr, με τους Νίκο Ευαγγελάτο, Τάκη Χατζή και Ελένη Καλογεροπούλου, ενώ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρική Μακεδονίας τόνισε ότι «δεν τον διόρισε κανείς πουθενά» και η «ΝΔ είναι ο κόσμος της».

Δημοσίευση 12:06’
αρθρο-newpost

Ολομέτωπη επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη και στον επίσης υποψήφιο, Νικήτα Κακλαμάνη εξαπέλυσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Εκλογές 2014» μέσω του newsit.gr, με τους Νίκο Ευαγγελάτο, Τάκη Χατζή και Ελένη Καλογεροπούλου, ενώ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρική Μακεδονίας τόνισε ότι «δεν τον διόρισε κανείς πουθενά» και η «ΝΔ είναι ο κόσμος της».

Ολομέτωπη επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη και στον επίσης υποψήφιο, Νικήτα Κακλαμάνη εξαπέλυσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Εκλογές 2014» μέσω του newsit.gr, με τους Νίκο Ευαγγελάτο, Τάκη Χατζή και Ελένη Καλογεροπούλου, ενώ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρική Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε ότι «δεν τον διόρισε κανείς πουθενά» και η «ΝΔ είναι ο κόσμος της».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος,   για χαμένη ψήφο στον Νικήτα Κακλαμάνη αναφέροντας ότι «οποιαδήποτε χαμένη ψήφος σε μικρούς συνδυασμούς είναι εκείνη που αφαιρεί την άλλη άποψη».

«Αν δεν είμαι στον δεύτερο γύρο θα είναι οι κύριοι Καμίνης και Σακελλαρίδης» είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ θέλω με τον ίδιο τρόπο να αντιμετωπίσω τον κ. Σαμαρά και τον κ. Τσίπρα. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ, κανένα δογματισμό να αγκαλιάσω τον Τσίπρα αν είναι για την Αθήνα» τόνισε.

Σε ερώτηση για το ποιον θα στήριζε τον κ. Κακλαμάνη ή τον κ. Σακελλαρίδη στον δεύτερο γύρο, είπε ότι «θα εξαρτιόταν από το πρόγραμμα».

«Χωρίς κανείς να μου το ζητήσει, το λέω δημόσια, μόνος μου γνωστοποίησα στον κ. Σαμαρά ότι παραιτήθηκα. Δεν ήθελα την οποιαδήποτε πίεση» είπε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, ενώ δεν απάντησε αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής εκ νέου.

«Ένας από τους τρεις, από τον κ. Καμίνη, τον κ. Σακελλαρίδη και εμένα θα είναι δήμαρχος» είπε, σχολιάζοντας το ντιμπέιτ του Mega.  

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος είπε ότι «ο κ. Καμίνης ψεύδεται συστηματικά» μίλησε για «ασυλία συστημική» και ότι είναι «ο πιο συστημικός δήμαρχος που πέρασε τα τελευταία χρόνια». «Όταν διαφωνούσα για το τζαμί απουσίασα και δεν πήγα να ψηφίσω. Έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη που είπε ότι πήγα να ψηφίσω» τόνισε, ενώ συμπλήρωσε ότι παραχώρησε σε μια νύχτα τον Εθνικό Κήπο.

«Όλοι βρίσκονται σε σύγχυση. Τη μία λένε ότι είμαι μαρξιστής, κεντρώος και ακροδεξιός. Είμαι και τα τρία μαζί» είπε, απαντώντας στις επιθέσεις που δέχεται.

«Φάρμακο δωρεάν για όλους τους ανασφάλιστους» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, προσθέτοντας: «ο δήμος έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει κοινωνικά φαρμακεία. Μπορω να δώσω φάρμακο δωρεάν για όλους τους ανασφάλιστους και τους μετανάστες».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε ότι «εκείνο το οποίο λέω όμως είναι ότι πρέπει να βάλουμε μια τάξη για να σταματήσει η παράνομη μετανάστευση. Εγώ θέλω αστυνόμευση στον δήμο της Αθήνας, δεν θέλω τα Εξάρχεια να κυβερνούν την Αθήνα».

«Ζητώ τοπικά δημοψηφίσματα για σοβαρά ζητήματα» πρόσθεσε.

Παράλληλα, μίλησε για πρόγραμμα 200 σελίδων και ένα «πιο εκλαϊκευμένο».

Τζιτζικώστας: Είμαι κεντροδεξιός – Δεν με στηρίζουν επίσημα οι ΑΝΕΛ

Στην εκπομπή μίλησε, στη συνέχεια, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρική Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Είμαι κεντροδεξιός είπε, επισημαίνοντας ότι δεν τον στηρίζει επίσημα το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων» είπε χαρακτηριστικά. «Αφήνουμε τον κ. Ιωαννίδη στον μοναχικό δρόμο που έχει επιλέξει» είπε, αρνούμενος ότι είναι ακροδεξιός όπως τον έχει κατηγορήσει.

«Θα είμαστε στον δεύτερο γύρο και θα κερδίσουμε τις εκλογές για να συνεχίσουμε το έργο μας» σημείωσε. 

«Δεν με διόρισε κανείς πουθενά. Είχα εκλεγεί αντιπεριφερειάρχης. Και στη συνέχεια περιφερειάρχης. Δεν μου χαρίστηκε κάτι, δεν είχε καν την πλειοψηφία στη Βουλή.

Ο κ. Τζιτζικώστας πρόσθεσε: «Αυτοί που με λένε αχάριστο, εφόσον αυτοί με εξέλεξαν γιατί από τους 50 συμβούλους μου πήραν μόνο τους πέντε;».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «για μένα η ΝΔ είναι ο κόσμος της, οι πολίτες. Όχι μόνο δεν έχουν διαρραγεί οι σχέσεις με αυτούς αλλά είναι πιο ισχυρές». «Δεν μπορεί να καρπωθεί τη νίκη μου η ΝΔ γιατί έχει επιλέξει τον υποψήφιό της» τόνισε προσθέτοντας: «Έστειλα επιστολή στην Singular το χρώμα δίπλα στο όνομά μου το βράδυ των εκλογών να είναι το λευκό. Ούτε μπλε, ούτε τίποτα».


σχετικα αρθρα