current views are: 3

2 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση10:18

Βραβείο αριστείας υψηλής απόδοσης σε ΟΣΥ και ΟΑΣΑ για τις πρότυπες-πιλοτικές γραμμές

Την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε η απονομή των Transport & Logistics Awards 2014. Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). 

Δημοσίευση 10:18’
αρθρο-newpost

Την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε η απονομή των Transport & Logistics Awards 2014. Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). 

Την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε η απονομή των Transport & Logistics Awards 2014. Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Τα βραβεία απονεμήθηκαν έπειτα από την αξιολόγηση επιτροπής ειδικών του κλάδου και αφορούσαν το έργο και τις πρωτοβουλίες εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Μεταφορών και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. 

ΟΣΥ και ο Ο.Α.Σ.Α αξιολογήθηκαν από την επιτροπή και παρέλαβαν από κοινού βραβείο αριστείας υψηλής απόδοσης, στην ενότητα των «Σημαντικών Πρωτοβουλιών Συγκοινωνιών για τους πολίτες» και συγκεκριμένα στον τομέα που αφορά στις «Βελτιώσεις στις Οδικές Υπηρεσίες Μεταφοράς & Συγκοινωνιών». 

Το βραβείο αφορούσε την πρωτοβουλία “πρότυπες – πιλοτικές γραμμές” που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013 σε 3 λεωφορειακές γραμμές και σήμερα έχει επεκταθεί σε συνολικά 9. 

Η δράση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο δέσμης μέτρων αναβάθμισης των παρεχόμενων συγκοινωνιακών υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό και στοχεύει στην: 

  • Εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών λειτουργίας (operations) για τη βελτίωση της κανονικότητας και της ακρίβειας των δρομολογίων
  • Ενίσχυση της πληροφόρησης του επιβατικού κοινού
  • Δοκιμή και αξιολόγηση νέων τεχνολογιών (τουρνικέ στην μπροστινή πόρτα και επιβίβαση από αυτή, free wifi, φωνητική αναγγελία στάσεων, κ.α)
  • Βελτίωση της εταιρικής κουλτούρας 

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.ΣΥ. κ. Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος στη σύντομη παρέμβαση του ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την συμμετοχή και υποστήριξη τους σε αυτή την πρωτοβουλία, υπογράμμισε τη σημασία που έχει για τις συγκοινωνίες το γεγονός ότι σε μια τελετή που συμμετέχει το σύνολο των εταιρειών της αγοράς στον κλάδο των μεταφορών βραβεύεται ένας δημόσιος οργανισμός και δεσμεύτηκε ότι διοίκηση και εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες παρά τις αντιξοότητες θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για καλύτερη και πιο ποιοτική συγκοινωνία στην Αθήνα.


σχετικα αρθρα