current views are: 1

4 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση11:05

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Καταστράφηκε ολοσχερώς το σκάφος τους! (φωτό)

Σοκαρισμένοι είναι η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, καθώς το σκάφος που αγόρασαν πέρυσι βρέθηκε κατεστραμμένο.

Δημοσίευση 11:05’
αρθρο-newpost

Σοκαρισμένοι είναι η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, καθώς το σκάφος που αγόρασαν πέρυσι βρέθηκε κατεστραμμένο.

Σοκαρισμένοι είναι η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, καθώς το σκάφος που αγόρασαν πέρυσι βρέθηκε κατεστραμμένο. 

«Δράστες», σύμφωνα με το Mykonos Live Tv, ήταν τα ορμητικά κύματα και οι πολύ ισχυροί νότιοι άνεμοι που έπνεαν στα Άχλα της Άνδρου, όπου ήταν αγκυροβολημένο το σκάφος. 

Εξαιτίας της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην περιοχή έσπασε η άγκυρα και το φουσκωτό ξεκίνησε ανεξέλεγκτη πορεία προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές και από τότε άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, με την Ελένη Μενεγάκη και τον σύντροφό της να περιμένουν με αγωνία την είδηση της ανεύρεσής του. 

Τελικά, έπειτα από έρευνες, το σκάφος βρέθηκε στη Χίο, όπου το ξέβρασε η θάλασσα διαλυμένο. Όπως είναι φυσικό, το γεγονός στενοχώρησε πολύ το ζευγάρι.

Το φουσκωτό, τύπου Marco 23, είχε αγοραστεί πέρυσι από την παρουσιάστρια και τον σύντροφό της για να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στη θάλασσα και τις βουτιές τους στα νερά του Αιγαίου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.


σχετικα αρθρα