current views are: 750

20 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση10:28

15 ελληνικά νησιά για ατελείωτο φλερτ!

Είσαι single και ετοιμάζεσαι για διακοπές; Αν θέλεις να σου χαμογελάσει η τύχη και το φλερτ να είναι καθημερινότητα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ τον καλοκαιρινό προορισμό σου.

Δημοσίευση 10:28’
αρθρο-newpost

Είσαι single και ετοιμάζεσαι για διακοπές; Αν θέλεις να σου χαμογελάσει η τύχη και το φλερτ να είναι καθημερινότητα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ τον καλοκαιρινό προορισμό σου.

Είσαι single και ετοιμάζεσαι για διακοπές; Αν θέλεις να σου χαμογελάσει η τύχη και το φλερτ να είναι καθημερινότητα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ τον καλοκαιρινό προορισμό σου. Κάποια νησιά είναι για ζευγάρια, κάποια για θρησκευτικό τουρισμό και κάποια για να πας μόνη και να φύγεις διπλή. Διάβασε παρακάτω τη λίστα με τους πιο hot προορισμούς.

ΑΜΟΡΓΟΣ

Στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων ξεκινά το πάρτι. Αν θέλεις να χορέψεις μέχρι πρωίας, να πιεις (με μέτρο), να δεις ωραία αγόρια και να φλερτάρεις κλείσε εισιτήρια για την Αμοργό. Η χώρα του νησιού είναι άκρως εντυπωσιακή και η ψημένη ρακή κάνει τα πράγματα να φαίνονται καλύτερα. Στη Χώρα, τα Κατάπολα, το Ξυλοκερατίδι και την Αιγιάλη θα περάσετε βράδια αξέχαστα.

ΧΑΝΙΑ

Στην Κρήτη γίνεται χαμός. Θέλεις φλερτ ντόπιο, Θέλεις ξενόφερτο; Υπάρχουν αγόρια για όλα τα γούστα. Τα Χανιά είναι όσο μεγάλα χρειάζονται για να μη βαρεθείς και να μην πέσεις πάνω στους ίδιους ανθρώπους κάθε βράδυ. Η νυχτερινή ζωή ξεκινά από τα στέκια στης παλιάς πόλης των Χανίων, του Βενετσιάνικου λιμανιού και του παραθαλάσσιου Κουμ Καπί και συνεχίζει στην μεγάλη τουριστική περιοχή της Αγίας Μαρίνας και του Πλατανιά, μέχρι το ξημέρωμα.

ΜΥΚΟΝΟΣ

Κάνε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και πες πως είσαι από την Ελλάδα. Το μόνο που θα ακούσεις είναι το ”Μύκονοοοοος”. Δεν υπάρχει πιο αναγνωρίσιμο μέρος από αυτό το νησί. Διαθέτει ανδρικό πληθυσμό για όλα τα γούστα και εσύ μπορείς να διαλέξεις προς τα που πρέπει να κινηθείς. Ζευγάρια πολλά δεν θα δεις οπότε το παιχνίδι θα είναι συνεχές. Η Χώρα της Μυκόνου κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι ένα μέρος που ποτέ δεν κοιμάται.

ΝΑΞΟΣ

Στην Πάρο και στη Νάξο τον αέρα σου να αλλάξω δεν λέει το τραγούδι; Τι νομίζεις τυχαία γράφεται ο στίχος. Όλα βγαλμένα από τη ζωή είναι για αυτό και εσύ φέτος αν θέλεις να δεις αγόρια ελεύθερα μόνα ξάχνουν πρέπει να πας με τις φίλες σου στη Νάξο. Η νυχτερινή ζωή του νησιού είναι αρκετά ετερόκλητη, οπότε θα βρείτε κάτι να σας ταιριάζει. Πάρτι στη Χώρα και μεγάλη ζωή στην Αγία Άννα. Από beach bar σε beach bar θα είσαι οπότε φρόντισε να πάρεις μαζί αρκετά μαγιό, γιατί με αυτά θα κλέψεις την παράσταση.

ΙΚΑΡΙΑ

Όσοι πάνε στην Ικαρία είναι αποφασισμένοι να αφεθούν στη μαγεία του νησιού, οπότε τα αγόρια είναι έτοιμα φλερτάρουν. Να είσαι ανοιχτή σε προκλήσεις παρακαλώ πολύ για να το διασκεδάσεις. Αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις προς Ικαρία μεριά μην παραλείψεις να κάνεις εξάσκηση τον Ικαριώτικο. Σίγουρα θα σου χρειαστεί στα πανηγύρια που διοργανώνονται στο νησί. Πάνω στη στροφή θα γίνει η γνωριμία.

ΙΟΣ

Αν δεν είσαι του τρελού κεφιού και του γλεντιού μην το τολμήσεις. Αν όμως είσαι έτοιμη για ξενύχτι και πάρτι μέχρι το πρωί καλωσόρισες στην Ίο. Στα πλακόστρωτα σοκάκια του νησιού θα τα δεις όλα. Βar, ιρλανδικές pub, clubs, karaoke bars και ημι-υπαίθριες disco. Αν πάτε μία φορά του χρόνου σίγουρα θα θέλετε να επιστρέψετε.

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

Αν γράφαμε πριν μία πενταετία για την Αντίπαρο θα την συνιστούσαμε σε όσους ήθελαν να περάσουν τις πιο ήρεμες διακοπές της ζωής τους. Πώς αλλάζουν τα πράγματα και εν έτει 2014 στην Αντίπαρο θα ταξιδέψουν όσοι είναι έτοιμοι για πάρτι, ξενύχτι, φλερτ και χορό. Στη μια κεντρική πλατεία θα βρεις παρεΐστικα μπαράκια με ταυτότητα, καλή μουσική και καθαρά ποτά. Αυτά μέχρι τις 4 γιατί μετά η διασκέδαση μεταφέρεται στην ντίσκο ”La Luna” στην κυκλική πίστα της οποίας χορεύεις και χορεύεις και χορεύεις μέχρι να χαράξει και να πας για μπάνιο.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Μπορεί στο Αιγαίο να πήγες πέρσι οπότε φέτος να θέλεις Ιόνιο. Λογικό. Κι αυτή η πλευρά έχει τις ομορφιές της. Αν ο σκοπός σου είναι να κάνεις γνωριμίες και να περάσεις καλά με την παρέα σου εμείς λέμε να πας Ζάκυνθο. Καλή και η Κεφαλλονιά αλλά στη Ζάκυνθο το ”παιχνίδισμα” είναι πιο έντονο. Υπάρχουν και πολλοί Ιταλοί οπότε φρέσκαρε τα ιταλικά που έμαθες στο Γυμνάσιο. Είδες που φώναζε η δόλια μάνα να διαβάσεις; Το σωστό καλοκαιρινό φλερτ είχε στο μυαλό της και εσύ την είχες παρεξηγήσει.

ΑΓΚΙΣΤΡΙ

Μία ώρα από το λιμάνι του Πειραιά, το Αγκίστρι είναι έτοιμο να σε υποδεχθεί. Δεν είναι και Μύκονος αλλά άκου προσεκτικά. Το επιλέγουν αντροπαρέες για Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή. Το επιλέγουν όσοι αγαπούν τα θαλάσσια σπορ και την πεζοπορία οπότε ο τύπος που θα κυριαρχεί θα είναι ο αθλητικός. Η Σκάλα είναι η καρδιά της διασκέδασης.

ΣΠΕΤΣΕΣ

Στο πιο αριστοκρατικό νησί του Αργοσαρωνικού κάθε βράδυ θα σε βρίσκει στη Ντάπια να διασκεδάζεις σε ένα από τα μπαράκια της περιοχής. Αυτοκίνητα δεν υπάρχουν οπότε όλοι θα είστε με τα πόδια (συγκαταλέγεται στα πολύ θετικά). Club για τους πιο τρελαμένους και μπαράκια για όσους θέλουν διασκέδαση και συζήτηση. Οι ανδρικές παρέες που θα συναντήσετε θα είναι η επιτομή της κομψότητας.

ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ

Τα νερά τους είναι μαγικά και τα βράδια τους μεθυσμένα. Το κεντρικό καλντερίμι είναι γεμάτο ρακάδικα και χαλαρά μπαράκια. Θα πιείτε, θα ευθυμήσετε, θα δεχθείτε και πολλά κεράσματα από τις διπλανές παρέες. έτσι πάει αγαπητή. Το ένα φέρνει το άλλο και καταλήγεις αρχές Σεπτέμβρη να είσαι δεσμευμένη. Κάνεις το σκανάρισμα το πρωί στην παραλία και το βράδυ εντοπίζεις το αγόρι που σου άρεσε γιατί όλοι πάνε σε όλα.

ΠΑΡΟΣ

Στο Punda Beach θα κάνει τη νύχτα μέρα. Από το Αιόλα, Barbarossa, Shark, Sante, Μπρίκι, μέχρι το Agosta Bar και το Κόσμος, όρεξη να ‘χεις να τριγυρνάς. Η μπαρότσαρκα είναι η λέξη που θα χαρακτήριζε αυτό το νησί.

ΡΟΔΟΣ

Το mood είναι πενταήμερη και εσύ που θα την επιλέξεις πρέπει να πετάξεις το ρολόι σου. Δεν υπάρχουν ωράρια, δεν υπάρχουν πλάνα και σχέδια. Στον κεντρικό δρόμο του νησιού θα βρεις τα hot spot μαγαζιά που θα καλύψουν όλα τα γούστα. Το Φαληράκι είναι η απόλυτη διασημότητα και στην οδό Ορφανίδου το club Colorado δε θα σας αφήσει παραπονεμένες. Πολυεθνικό φλερτ. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα το διασκεδάσετε.

ΣΙΦΝΟΣ

Στο λεγόμενο ”στενό της διασκέδασης” θα βρείτε μπαράκια για κάθε γούστο και ακούσματα, τα οποία παραμένουν ανοικτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλοι μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλο δεν γίνεται να υπάρξει το πολυπόθητο ”κονέ”. Η νυχτερινή ζωή δίνει τα ρέστα της στην Απολλωνία, την πρωτεύουσα του νησιού με μπαράκια χωρίς dress code. Ένα κοκτέιλ παρακαλώ.

ΣΚΙΑΘΟΣ

Η βασίλισσα του κεφιού είναι κατά γενική ομολογία η Σκιάθος. Η Μύκονος των Σποράδων σε περιμένει για να το κάψεις και σε καλεί να ξεχάσεις τον ύπνο. Είναι ιδανική για όσα κορίτσια είναι party animals. Αν είχες ένα χειμώνα γεμάτο υποχρεώσεις και θέλεις κάτι ζωντανό και έντονο πήγαινε στην πανέμορφη και καταπράσινη Σκιάθο και δεν θα το μετανιώσεις.


σχετικα αρθρα