current views are: 1

24 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση14:33

Πτήση AH5017: Πολλοί από τους επιβάτες θα συνέχιζαν για τη Γαλλία

Τουλάχιστον οι 22 από τους επιβάτες της πτήσης της Air Algerie επρόκειτο να συνεχίσουν το ταξίδι τους για τη Γαλλία.

Δημοσίευση 14:33’
αρθρο-newpost

Τουλάχιστον οι 22 από τους επιβάτες της πτήσης της Air Algerie επρόκειτο να συνεχίσουν το ταξίδι τους για τη Γαλλία.

Τουλάχιστον οι 22 από τους επιβάτες της πτήσης της Air Algerie, που χάθηκε σήμερα στο βόρειο Μαλί, επρόκειτο να επιβιβαστούν σε άλλα αεροσκάφη για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη Γαλλία.

Δεκαπέντε από τους γάλλους επιβάτες της πτήσης AH 5017 θα μετεπιβιβάζονταν στο Αλγέρι σε άλλο αεροπλάνο με προορισμό το αεροδρόμιο Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού.

Αναμενόταν να φτάσουν γύρω στις 12:00 στο παρισινό αεροδρόμιο, όπου έχει οργανωθεί μια ομάδα αντιμετώπισης κρίσεων για να στηρίξει τις οικογένειές τους. Άλλοι επτά θα έπαιρναν μια ανταπόκριση για τη Μασσαλία ενώ αδιευκρίνιστος αριθμός επιβατών επρόκειτο να συνεχίζει το ταξίδι του για το αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού.

“Δεν γνωρίζουμε εάν όλοι αυτοί οι άνθρωποι επιβιβάστηκαν όντως στην πτήση από την Ουαγκαντούγκου για το Αλγέρι”, σχολίασε ωστόσο μια πηγή της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας της Γαλλίας, διευκρινίζοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί στις γαλλικές αρχές ο κατάλογος των επιβατών.

Οι επτά επιβάτες τελικός προορισμός των οποίων ήταν η Μασσαλία είναι μέλη τριών οικογενειών. Συγγενείς τους έφτασαν στο αεροδρόμιο Μαρσέιγ-Μαρινιάν της πόλης, με την ελπίδα ότι θα πάρουν κάποια πληροφορία για την τύχη τους.


σχετικα αρθρα