current views are: 1

24 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση19:00

Cosmote, το δικό μας δίκτυο

Το δίκτυο που επιλέγουν οι περισσότεροι συνδρομητές στην Ελλάδα εδραιώνει την τεχνολογική του υπεροχή και επιβραβεύει τους πελάτες του με δωρεάν mobile internet και φέτος το καλοκαίρι

Δημοσίευση 19:00’
αρθρο-newpost

Το δίκτυο που επιλέγουν οι περισσότεροι συνδρομητές στην Ελλάδα εδραιώνει την τεχνολογική του υπεροχή και επιβραβεύει τους πελάτες του με δωρεάν mobile internet και φέτος το καλοκαίρι

Το δίκτυο της COSMOTE εξελίσσεται συνεχώς, εξασφαλίζοντας στους συνδρομητές της εξαιρετική επικοινωνία, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Επενδύοντας δυναμικά, η COSMOTE συνεχίζει την αναβάθμιση και επέκταση του προηγμένου δικτύου της, εδραιώνοντας την τεχνολογική της υπεροχή και απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη των περισσότερων συνδρομητών στην Ελλάδα.

40% αύξηση χωρητικότητας δικτύου – 60% αύξηση ταχυτήτων mobile internet

Ενισχύοντας συνεχώς τις τεχνικές υποδομές της για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της, η COSMOTE, μέσα σε ένα χρόνο, έκανε επέκταση χωρητικότητας του δικτύου mobile broadband κατά 40%. Παράλληλα, οι πραγματικές ταχύτητες σύνδεσης στο internet που απολαμβάνουν οι πελάτες της COSMOTE έχουν αυξηθεί κατά 60% σε σχέση με πέρσι1 όπως καταδεικνύουν οι μετρήσεις που οι ίδιοι οι χρήστες πραγματοποιούν στο SpeedTest του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, της πιο διαδεδομένης εφαρμογής μετρήσεων internet παγκοσμίως.

Η μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη 4G

Το δίκτυο 4G της COSMOTE προσφέρει τη μεγαλύτερη κάλυψη στην Ελλάδα, καθώς καλύπτει ήδη όλες τις πόλεις άνω των 50.000 κατοίκων, πολλές μικρότερες σε όλη τη χώρα, αλλά και όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Προσφέροντας υπερδιπλάσια κάλυψη από άλλα δίκτυα, το δίκτυο 4G της COSMOTE είναι ήδη διαθέσιμο σε περισσότερο από το 60% του πληθυσμού της χώρας, ενώ στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει 70% πληθυσμιακή κάλυψη έως το τέλος του έτους.

Κλήσεις χωρίς διακοπές και άριστη ποιότητα ήχου

Στο δίκτυο της COSMOTE, οι κλήσεις χωρίς διακοπές ξεπερνούν το 99%, ενώ το 90% των κλήσεων έχει άριστη ποιότητα ήχου (καθαρότητα, ευκρίνεια, πιστότητα) βάσει μετρήσεων ανεξάρτητου φορέα. Στην ποιοτική υπεροχή των κλήσεων στο δίκτυο της COSMOTE συμβάλλει καθοριστικά και η τεχνολογία HD Voice, που απολαμβάνουν αποκλειστικά οι συνδρομητές της: κλήσεις με εντυπωσιακά καθαρό, κρυστάλλινο ήχο και χωρίς «θόρυβο» από το περιβάλλον, ακόμα και όταν μιλούν χαμηλόφωνα.

Δωρεάν mobile internet και αυτό το καλοκαίρι

Για να σερφάρουν στο απίστευτα γρήγορο δίκτυό της και αυτό το καλοκαίρι από το κινητό, το tablet και το laptop τους, η COSMOTE προσφέρει εντελώς δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές της- ιδιώτες & επαγγελματίες- 1GB Mobile Internet για τις διακοπές τους.

Η COSMOTE επικοινωνεί την υπεροχή του δικτύου της, καθώς και την καλοκαιρινή προσφορά Mobile Internet, με το μήνυμα «COSMOTE, το δικό μας δίκτυο». Τα νέα τηλεοπτικά σποτ είναι διαθέσιμα στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube www.youtube/cosmote


σχετικα αρθρα