current views are: 3

28 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση07:40

Summer Thoughts: έκθεση στη γκαλερί Ακρόπρωρο

Η αίθουσα τέχνης Ακρόπρωρο στις Σπέτσες και η  Image Gallery της Αθήνας παρουσιάζουν την καλοκαιρινή έκθεση Summer Thoughts.

Δημοσίευση 07:40’
αρθρο-newpost

Η αίθουσα τέχνης Ακρόπρωρο στις Σπέτσες και η  Image Gallery της Αθήνας παρουσιάζουν την καλοκαιρινή έκθεση Summer Thoughts.

Η αίθουσα τέχνης Ακρόπρωρο στις Σπέτσες σε συνεργασία με την Image Gallery της Αθήνας παρουσιάζουν την καλοκαιρινή έκθεση Summer Thoughts, μία έκθεση φωτογραφίας και αυθεντικών συλλεκτικών αφισών.

Η έκθεση αποτελείται από αυθεντικές συλλεκτικές αφίσες επιλεγμένες από  τησυλλογή της Image Gallery, μαυρόασπρες φωτογραφίες του φωτογράφου Ηλία Κοσίντα και έγχρωμες φωτογραφίες του φωτογράφου Σωτήρη Παυλόπουλου.

Οι αφίσες είναι αυθεντικές εκτυπώσεις και ανήκουν σε διάφορες κατηγορίες όπως ταξιδιωτικές, κινηματογραφίκες, διαφημιστικές κ.α. Mερικές είναι φιλοτεχνημένες από διάσημους καλλιτέχνες όπως Bernard Villemot, David Hockney, Roger Bezombes, Roy Lichtenstein, Georges Mathieu.  

Οι μαυρόασπρες φωτογραφίες του Ηλία Κοσίντα αποτυπώνουν την καλοκαιρινή διάθεση και χαρά των διακοπών. 

Οι έγχρωμες φωτογραφίες του Σωτήρη Παυλόπουλου είναι αποτέλεσμα των ταξιδιών του στα νερά του Αιγαίου και εστιάζουν σε λεπτομέρειες των αντανακλάσεων του νερού.

Info

Τοποθεσία: Γκαλερί Ακρόπρωρο, Παλαιό Λιμάνι Σπετσών

Ημερομηνία: 2 – 26 Αυγούστου 2014
Ωράριο λειτουργίας: καθημερινά 19:30 – 24:00

Πληροφορίες: Τηλ.: 22980 72643
 


σχετικα αρθρα