current views are: 2

31 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση20:10

Δύο θανατηφόρα τροχαία στην Πελοπόννησο

ύο νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός δύο τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης σε Αρκαδία και Λακωνία.

Δημοσίευση 20:10’
αρθρο-newpost

ύο νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός δύο τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης σε Αρκαδία και Λακωνία.

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός δύο τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί της Πέμπτης σε Αρκαδία και Λακωνία.

Συγκεκριμένα, στο 15,5 χλμ της εθνικής οδού Τρίπολης – Πύργου, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 66χρονος, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 66χρονου και τον τραυματισμό μιας 63χρονης η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης. Τα αίτια του τροχαίου ερευνά το τμήμα Τροχαίας Τρίπολης.

Το δεύτερο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο 26,2 χλμ της εθνικής οδού Τρίπολης – Σπάρτης, όταν Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 54χρονος και στο οποίο επέβαινε και μία 53χρονη, συγκρούστηκε με Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 34χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 53χρονης συνεπιβάτιδος του πρώτου οχήματος και τον τραυματισμό των οδηγών των δύο οχημάτων. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Σπάρτης με τον 54χρονο να είναι τραυματισμένος πολύ σοβαρά.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου ενεργεί το τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.


σχετικα αρθρα