current views are: 2

11 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση10:42

Οι δέκα πιο απόκρημνες παραλίες του κόσμου (φωτό)

Συνήθως όταν σκέφτεσαι τις παραλίες το καλοκαίρι σου έρχεται στο μυαλό μία χρυσή αμμουδιά που την χτυπάει το κύμα και σε χαλαρώνει.

Δημοσίευση 10:42’
αρθρο-newpost

Συνήθως όταν σκέφτεσαι τις παραλίες το καλοκαίρι σου έρχεται στο μυαλό μία χρυσή αμμουδιά που την χτυπάει το κύμα και σε χαλαρώνει.

Συνήθως όταν σκέφτεσαι τις παραλίες το καλοκαίρι σου έρχεται στο μυαλό μία χρυσή αμμουδιά που την χτυπάει το κύμα και σε χαλαρώνει. Εκτός όμως από τις αυτές τις ονειρικές παραλίες υπάρχουν και κάποιες που είναι σε άγρια τοπία μοναδικής ομορφιάς και μπορούν να ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη.

Όσοι είναι περιπετειώδεις και θέλουν να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα επισκέπτονται τέτοιου είδους παραλίες που είναι μέσα σε γκρεμούς. Η εμπειρία είναι μοναδική καθώς το τοπίο σε μαγεύει και νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε έναν κόσμο αποκομμένο.

Έτσι σκέφτηκαν και στο CNN και έκαναν ένα αφιέρωμα στις πιο απόκρημνες παραλίες. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η ελληνική συμμετοχή, σε αυτή την περίπτωση είναι το Πόρτο Κατσίκι το οποίο μάλιστα έχει μια ταμπέλα στην αρχή της σκάλας που γράφει: «Στην παραλία πηγαίνετε με δική σας ευθύνη». Μπορεί να μοιάζει τρομακτικό αλλά σίγουρα αξίζει να την επισκεφτείτε έστω και μία φορά, καθώς η παραλία είναι μοναδικής ομορφιάς.

Η άλλη ελληνική συμμετοχή της λίστας είναι όπως αναφέρει το koolnews.gr, το Ναυάγιο της Ζακύνθου όπου εκεί δεν έχει κάποια ταμπέλα και είναι πιο εύκολο για κάποιον διστακτικό να πάει με το καραβάκι. Από την Γαλλία και την Ιταλία μέχρι την εξωτική Ταϊλάνδη, αυτές είναι οι απόκρημνες παραλίες που προκαλούν δέος και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Κόλπος Μάγια – Ταϊλάνδη

Ναυάγιο – Ζάκυνθος

Πόρτο Κατσίκι – Λευκάδα

Λεγκζίρα – Μαρόκο

Τροπέα – Ιταλία

Calanque d’En Vau – Γαλλία

Χαλόνα – Χαβάη

Chiaia di Luna – Ιταλία

Praia da Marinha – Πορτογαλία

Bottom Bay – Νησιά Μπαρμπέιντος


σχετικα αρθρα