current views are: 1

19 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση05:15

Ο Βενιζέλος πανηγυρίζει: Το Παρίσι θα βαφτεί… πράσινο

Και το ΠΑΣΟΚ δια αντιπροσωπείας στο ραντεβού στο Παρίσι με την τρόικα.

Δημοσίευση 05:15’
αρθρο-newpost

Και το ΠΑΣΟΚ δια αντιπροσωπείας στο ραντεβού στο Παρίσι με την τρόικα.

Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου 

Και το ΠΑΣΟΚ δια αντιπροσωπείας στο ραντεβού στο Παρίσι με την τρόικα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το γεγονός της συνάντησης με τους τροικανούς σε ουδέτερο έδαφος και χθες ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι στην γαλλική πρωτεύουσα θα μεταβούν οι Χρήστος Πρωτόπαπας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι οποίοι μάλιστα θα συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών. Η πράσινη αντιπροσωπεία στο διάστημα που θα βρίσκεται στο Παρίσι θα συναντηθεί ξεχωριστά και με τους Γκίκα Χαρδούβελη και Σταύρο Παπασταύρου προκειμένου να συντονιστούν καλύτερα οι επαφές. 

Στην σύσκεψη υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο που έγινε χθες συμμετείχαν οι Δημήτρης Καρύδης ,Χρήστος Πρωτόπαπας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Πάρις Κουκουλόπουλος , Γιάννης Μανιάτης, Δημήτρης Κουρκουλας και Λεωνίδας Γρηγοράκος. 

Αποφασίστηκε την Παρασκευή κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ να μεταβεί στην Τράπεζα της Ελλάδος και να συναντηθεί με τον Γιάννη Στουρνάρα με αντικείμενο την ρύθμιση των κόκκινων δανείων, πρωτίστως των επιχειρηματικών.  

Επιπλέον στις αρχές της επόμενης εβδομάδας το ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί εκ νέου το υπουργείο Οικονομικών για να ζητήσει από τον Γκίκα Χαρδούβελη να προωθήσει αλλαγές και βελτιώσεις στον ΕΝΦΙΑ. Στο μεταξύ αναμένει αντιπροτάσεις από το υπουργείο Οικονομικών ανά κατηγορία ακινήτων. 

Οι υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι ο ΕΝΦΙΑ χρειάζεται παρεμβάσεις χαρακτηρίζοντας τον απαράδεκτο.

Η Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή δημοσιεύματα περί τεμαχισμού του ΟΑΕΔ υπενθύμισε ότι είναι κυρίαρχο στοιχείο της προγραμματικής συμφωνίας των δυο κυβερνητικών εταίρων η προστασία του οργανισμού και του δημοσίου χαρακτήρα του. 


σχετικα αρθρα