current views are: 1

19 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση05:57

Εξαφανίστηκε σούπερμοντελ – Αναζητείται από την αστυνομία

Επί 12 ολόκληρες ημέρες αγνοείται η τύχη της 22χρονης Αταουί Ντενγκ, σούπερ μόντελ από το Σουδάν. 

Δημοσίευση 05:57’
αρθρο-newpost

Επί 12 ολόκληρες ημέρες αγνοείται η τύχη της 22χρονης Αταουί Ντενγκ, σούπερ μόντελ από το Σουδάν. 

Επί 12 ολόκληρες ημέρες αγνοείται η τύχη της 22χρονης Αταουί Ντενγκ, σούπερ μόντελ από το Σουδάν. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης απηύθυνε έκκληση προς το κοινό να παράσχει πληροφορίες καθώς η τελευταία φορά που κάποιος είχε δει την 22χρονη καλλονή από το Σουδάν ήταν την Τετάρτη 6 Αυγούστου του 2014 στην 48η Λεωφόρο κοντά στην Τάιμς Σκουέαρ. 

Η αστυνομία έδωσε τα στοιχεία της κοπέλας η οποία αναφέρεται επισήμως ως Αταουί Ντενγκ- Χόπκινς. Η καλλονή από το Σουδάν έχει ύψος 1,85 μέτρα, βάρος 50 κιλά έχει μαύρα μαλλιά και σκούρο δέρμα, αλλά στην ανακοίνωση- περιγραφή της αστυνομίας δεν αναφέρονται τα χαρακτηριστικά του ενδύματος που φορούσε κατά τη στιγμή της εξαφάνισης της. Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης η κοπέλα πιθανόν να έπασχε από πρόσφατη κατάθλιψη.

Η νεαρή γυναίκα, που είναι διεθνώς αναγνωρίσιμη από τα ξυρισμένα μαλλιά της είναι γνωστή στο χώρο της μόδας από τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και του Παρισιού. Έχει συνεργαστεί με πολλούς μεγάλους οίκους μόδας όπως ο Όσκαρ ντε λα Ρέντα και ο Ζαν Πολ Γκοτιέ ενώ έχει φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά μόδας όπως το Vogue, το Glamour, το Elle και άλλα.
Η νεαρή κοπέλα είχε μεταναστεύσει με την οικογένειά της στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2004, και εγκαταστάθηκε το 2008 στη Νέα Υόρκη.


σχετικα αρθρα