current views are: 1

19 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση16:02

«Δεν είμαι εδώ, πέθανα»: Απίστευτη δικαιολογία για να μην παντρευτεί

Νεαρός Καζανόβας από το Κονέκτικατ ερωτεύτηκε Βρετανίδα φοιτήτρια στην πόλη του πριν επιστρέψει στη χώρα της.

Δημοσίευση 16:02’
αρθρο-newpost

Νεαρός Καζανόβας από το Κονέκτικατ ερωτεύτηκε Βρετανίδα φοιτήτρια στην πόλη του πριν επιστρέψει στη χώρα της.

Νεαρός Καζανόβας από το Κονέκτικατ ερωτεύτηκε Βρετανίδα φοιτήτρια στην πόλη του πριν επιστρέψει στη χώρα της. Πιστεύοντας πως το σίδερο κολλάει στη βράση, έκανε το μεγάλο βήμα και της ζήτησε να παντρευτούν: Όταν όμως το μετάνιωσε αλλά δεν ήθελε να της το πει, σκέφτηκε να κρυφτεί πίσω από… τον Χάρο.

Ο 25χρονος Τάκερ Μπλάντφορντ από το Κονέκτικατ συνάντησε την 23χρονη Άλεξ Λάνκαστερ στην πόλη του, ενώ εκείνη τελείωνε τις σπουδές της.

Όπως εξήγησε η κοπέλα αργότερα στη Mirror, ο Τάκερ «ήταν ο τέλειος τζέντλεμαν» και ο έρωτάς τους ήταν σφοδρός. Γνωρίστηκε με την οικογένειά του, και όταν ο Τάκερ της πρότεινε, λίγο πριν φύγει για τη Βρετανία, να παντρευτούν, είπε γρήγορα το «ναι».

Η κοπέλα γύρισε στην πατρίδα της και άρχισε να κάνει τις ετοιμασίες για τον γάμο, ο οποίος θα γινόταν στο Κονέκτικατ. Αγόρασε νυφικό, προσκλητήρια και εισιτήρια για να έρθει ο γαμπρός στη Βρετανία πριν τον γάμο.

Μέχρι που λίγους μήνες αργότερα χτύπησε το τηλέφωνο. Κάποιος που της συστήθηκε ως ο πατέρας του Μπλάντφορντ της είχε άσχημα, πολύ άσχημα νέα: Ο 25χρονος, της είπε, είχε αυτοκτονήσει επειδή βρισκόταν σε βαθιά κατάθλιψη και η οικογένεια, που ήθελε υποτίθεται να τον θέσει υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, δεν είχε προλάβει το μοιραίο.

Η κοπέλα, συντετριμμένη όπως δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα, πήρε τηλέφωνο μετά από λίγο τη μητέρα του νεαρού. Εκείνη όμως ακουγόταν πολύ ψύχραιμη και, επειδή δεν ήταν συνεννοημένη, πρόδωσε γρήγορα τι είχε συμβεί: Ο γιος της της είχε πει πως είχαν χωρίσει ενώ, φυσικά, ήταν ολοζώντανος.

Ο Μπλάντφορντ δήλωσε στη Daily Mail ότι όντως προσπάθησε να γλιτώσει με τη… δικαιολογία ότι πέθανε. Έχει επιστρέψει τα χρήματα στην Λάνκαστερ, η οποία όμως αρνείται να του μιλήσει.


σχετικα αρθρα