current views are: 2

25 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση14:09

Προφυλακιστέοι στις φυλακές Αυλώνας οι δύο δράστες στην Μάνη (φωτό)

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο 18χρονοι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας του Κώστα Σγούρου και του Γιάννη Κομμάτη στη Μάνη.
 

Δημοσίευση 14:09’
αρθρο-newpost

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο 18χρονοι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας του Κώστα Σγούρου και του Γιάννη Κομμάτη στη Μάνη.
 

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο 18χρονοι από την Καλαμάτα φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας του Κώστα Σγούρου και του Γιάννη Κομμάτη στη Μάνη και θα οδηγηθούν στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα.

Οι κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση οδηγήθηκαν το πρωί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στην ανακρίτρια Καλαμάτας για να απολογηθούν και μαζί με τον εισαγγελέα αποφάσισαν την προφυλάκισή τους. Με μια καραμπίνα που ανήκε στην οικογένεια του 18χρονου Π.Μ. από τον Κάμπο Αβίας, ο συνομήλικός του Ν.Μ. πυροβόλησε και σκότωσε τον Κώστα Σγούρο και το Γιάννη Κομμάτη. 

Νωρίτερα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας βρέθηκε συγκεντρωμένο πλήθος συγγενών του Σγούρου, και επικράτηε μεγάλη ένταση καθώς και αρκετές απειλές προς τους κατηγορουμένους.

Τι υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι

Οι λόγοι που οδήγησαν τους δύο νεαρούς στο έγκλημα, φέρεται να είναι οικονομικοί και σχετίζονται με παράνομη διακίνηση αναβολικών.

Μετανιωμένος και συντετριμμένος φέρεται να δηλώνει ο ένας εκ των δύο νεαρών κατηγορουμένων, κατά την απολογία του στον Ανακριτή Καλαμάτας και ζητά συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων. Επιπλέον σε απολογητικό υπόμνημα, ο ίδιος φέρεται να δηλώνει ότι δεν είναι αδίστακτος κακοποιός, αλλά σοκαρισμένος, φοβισμένος και ανώριμος.

Παράλληλα, αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και δηλώνει πως δεν πυροβόλησε, ούτε ζήτησε από τον συγκατηγορούμενο του να σκοτώσει τα θύματα.


σχετικα αρθρα