current views are: 2

27 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση03:31

Συνελήφθησαν έμποροι ναρκωτικών στη Λέσβο

Συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας στο Ντίπι της Λέσβου ένας άνδρας και μία γυναίκα για διακίνηση ναρκωτικών.

Δημοσίευση 03:31’
αρθρο-newpost

Συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας στο Ντίπι της Λέσβου ένας άνδρας και μία γυναίκα για διακίνηση ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας στο Ντίπι της Λέσβου, έπειτα από μεθοδευμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας 38 και 32 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, της καλλιέργειας δενδρυλλίου κάνναβης και της αντίστασης κατά της Αρχής.

Ειδικότερα, ο 38χρονος και η 32χρονη εντοπίστηκαν να κινούνται με δίκυκλη μοτοσικλέτα στη συγκεκριμένη περιοχή και, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, πέταξαν στον δρόμο μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, ο άνδρας αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών και αντιστάθηκε απωθώντας τους βίαια, προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη.

Κατασχέθηκαν η προαναφερόμενη ποσότητα ηρωίνης, βάρους 58 γραμμαρίων περίπου, καθώς και η μοτοσικλέτα, ως μέσω μεταφοράς ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

– ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 70 εκατοστών

– τρεις συσκευασίες με υπολείμματα ηρωίνης

– το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ

– τρία κινητά τηλέφωνα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες προορίζονταν για διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του νησιού.


σχετικα αρθρα