current views are: 3

27 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση10:59

Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση οι εργάτες που κάηκαν από την ποτάσα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται οι 4 τραυματίες, που υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα από ποτάσα σε οινοποιείο του Ηρακλείου.

Δημοσίευση 10:59’
αρθρο-newpost

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται οι 4 τραυματίες, που υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα από ποτάσα σε οινοποιείο του Ηρακλείου.

Στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και του «Βενιζέλειου» εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση οι τέσσερις τραυματίες, ηλικίας 29, 40, 41 και 46 χρονών, που υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα στο οινοποιείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου στην περιοχή Παλιανής.

Κατά τη διαδικασία καθαρισμού των δεξαμενών, για άγνωστο λόγο, έσπασε λάστιχο με καυστική ποτάσα και τους περιέλουσε.

Δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του «Βενιζέλειου» και άλλοι δύο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου- ο ένας εκ των οποίων έχει απολινωθεί- ενώ εξετάζεται η αερομεταδιακομιδή για όποιους κριθεί αναγκαία, σε Εξειδικευμένη Μονάδα Εγκαυμάτων της Αθήνας.

Εν τω μεταξύ, στην Περιφέρεια Κρήτης πραγματοποιείται σύσκεψη για τα εργατικά ατυχήματα, με αφορμή τα δύο περιστατικά που σημειώθηκαν τελευταία στο Ηράκλειο και είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 47χρονου οικοδόμου, πατέρα δύο παιδιών, τη Δευτέρα από ηλεκτροπληξία και τον σοβαρό τραυματισμό των τεσσάρων ατόμων στο οινοποιείο.


σχετικα αρθρα