current views are: 2

31 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση07:46

Σε ταράτσα οι χρυσαυγίτες για τον Κούζηλο (φωτό)

Yπό δρακόντεια μέτρα, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Γιάννη Μώραλη και των νέων συμβούλων.

Δημοσίευση 07:46’
αρθρο-newpost

Yπό δρακόντεια μέτρα, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Γιάννη Μώραλη και των νέων συμβούλων.

Yπό δρακόντεια μέτρα, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Γιάννη Μώραλη και των νέων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, εξαιτίας της συμμετοχής του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Κούζηλου ο οποίος εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές.

Μέλη της Χρυσής Αυγής που ήταν συγκεντρωμένα στα γραφεία της οργάνωσης κατά την άφιξή του φώναξαν συνθήματα και τον επευφήμησαν. Ο Νίκος Κούζηλος μεταφέρθηκε στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου από την πίσω πόρτα χωρίς χειροπέδες όπου περίπου 10 άτομα από τη Χρυσή Αυγή φώναζαν συνθήματα.

Σημειώνεται ότι στην πλατεία Κοραή υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή «ΚΕΕΡΦΑ» πραγματοποίησε αντιφασιστική συγκέντρωση.

Σημειώνεται ότι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, αναμένεται να συνεδριάσουν αύριο οι νέοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, ενώ την επόμενη Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο για την εκλογή των νέων οργάνων διοίκησης.

 


σχετικα αρθρα