current views are: 1

6 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση06:04

Με φοροελαφρύνσεις και επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ η ομιλία Σαμαρά

Με καλάθι παροχών βρίσκεται αυτή τη φορά στη ΔΕΘ ο Αντώνης Σαμαρας. 

Δημοσίευση 06:04’
αρθρο-newpost

Με καλάθι παροχών βρίσκεται αυτή τη φορά στη ΔΕΘ ο Αντώνης Σαμαρας. 

Γράφει ο Γιάννης Γιαννόπουλος

Με καλάθι παροχών βρίσκεται αυτή τη φορά στη ΔΕΘ ο Αντώνης Σαμαρας. Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς της χώρας θα ανακοινώσει το πρώτο μετά από δυο χρόνια πακέτο φοροελαφρύνσεων μετά την ολοκλήρωση της διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει στη μείωση της φορολογίας τόσο στα φυσικά πρόσωπα όσο και στις επιχειρήσεις.   

Δεδομένο θεωρείται ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα εξαγγείλει την μείωση της έκτακτης εισφοράς ,τη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα  και την αύξηση των δόσεων των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Επιπρόσθετα θα αναγγείλει την μείωση τον φορολογικών συντελεστών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις η οποία θα γίνει σταδιακά μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος ενός ενιαίου συντελεστή στο 15%.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς στις ανακοινώσεις του επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι που εξήγγειλε μείωση των επιτοκίων δανεισμού γεγονός που ευνοεί την ανάπτυξη την αύξηση της παραγωγής και την απασχόληση που αποτελούσαν κορυφαία θέματα στην ελληνική ατζέντα κατά την διάρκεια της ελληνικής προεδρίας.

Τέλος σφοδρή θα είναι η επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση την οποία ο πρωθυπουργός θα κατηγορήσει για μια ακόμη φορά οτι υπονομεύει την χώρα εντός και εκτός Ευρώπης.


σχετικα αρθρα