current views are: 1

14 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση11:22

Με την Hyundai «μιλάει» ο Οζιέ

Θα μείνει στη Volkswagen ή θα πάρει μεταγραφή στη Hyundai; 

Δημοσίευση 11:22’
αρθρο-newpost

Θα μείνει στη Volkswagen ή θα πάρει μεταγραφή στη Hyundai; 

Θα μείνει στη Volkswagen ή θα πάρει μεταγραφή στη Hyundai; 

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ λέγεται ότι έχει δεχθεί μία εξαιρετική πρόταση από τους Κορεάτες, που θέλουν να εντάξουν με κάθε θυσία τον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι στην ομάδα τους. 

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, πρόταση ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τον Γάλλο, που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Volkswagen για την ανανέωση του συμβολαίου του με κανονική λήξη στο τέλος της εφετινής σεζόν.

Ο διευθυντής της αγωνιστικής ομάδας της VW στο WRC, Γιοστ Καπίτο, διαπραγματεύθηκε με τον Οζιέ στο πλαίσιο του Ράλι Γερμανίας για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, όμως ο τελευταίος δεν υπέγραψε το νέο συμβόλαιο που του προτάθηκε. Το σημερινό συμβόλαιο του Γάλλου είναι τριετές με συνολική αμοιβή δέκα εκατομμύρια ευρώ, όμως ο επιτυχημένος οδηγός ράλι ζητά περισσότερα.

Ο Οζιέ φέρεται επίσης δυσαρεστημένος με τη Volkswagen, επειδή θεωρεί ότι δεν εκτιμά όσο πρέπει την αξία και τις ικανότητές του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν μπορεί να αποδεχθεί το γεγονός, ότι οι οικονομικοί όροι του συμβολαίου του Γιάρι Μάτι Λάτβαλα είναι περίπου ίδιοι με τους δικούς του.


σχετικα αρθρα